Dell SonicWALL TZ500 firewall review

tz serie dell

De Dell SonicWALL TZ500 is een betaalbare, high performance firewall die ontworpen is voor kleine- tot middelgrote organisaties. De TZ500 is onderdeel van de TZ serie welke vele beveiligingsopties en geavanceerde services bieden. Om u meer informatie te geven over de TZ500 heeft de StorageReview Lab hier een review over geschreven.

De StorageReview Lab heeft een uitgebreide review gegeven over alle functionaliteiten van de TZ500. De Dell SonicWALL TZ Serie bestaat uit next-generation firewalls die Enterprise-grade security bieden. De TZ Serie biedt organisaties een brede line-up van network security in een geïntegreerde oplossing waardoor hogere full DPI throughput wordt geboden binnen uw budget.

Functionaliteiten

De TZ500 biedt bescherming en performance die nodig zijn om cyberaanvallen tegen te houden terwijl de algemene netwerk controle wordt verbeterd. Deze firewall biedt een hoeveelheid aan functies waaronder wireless 802.11ac, IPSec en VPN en is geïntegreerd met 3G/4G support.  Voor meer informatie over alle functionaliteiten kunt u dit product bekijken in onze webshop.

Eenvoudige implementatie

Doordat de TZ eenvoudig te implementeren is en hierbij een eenvoudige webinterface levert kunnen alle IT afdelingen, zowel klein als groot, zonder enkele problemen snel aan de slag met deze firewall. De webinterface biedt vele details over het netwerk zodat beheerders waardevolle informatie verkrijgen om het netwerk te blijven onderhouden.

Concluderend uit de review kan worden gezegd dat de TZ500 een eenvoudig te implementeren all-in-one firewall oplossing biedt die de behoefte van kleine-tot middelgrote bedrijven ondersteunen. En dit alles tegen een betaalbare prijs.

Lees hier de volledige review van StorageReview →