Ontvang een GRATIS 3/4G dongle inclusief simkaart bij uw TP-Link aankopen

U profiteert nu bij TP-Link aankopen bij Alcadis van een GRATIS 3/4G dongle inclusief een simkaart van 30GB data. Om deel te nemen aan de actie moet uw order simpelweg een OC200 én een ER605 of ER7206 bevatten. De enige, andere voorwaarde is dat de order 1000 euro moet beslaan. Een koopje voor iedereen die op zoek is naar een volledige internetoplossing;

Wat kunt u met een 3/4G dongle?

Unlock uw Wi-Fi apparaten met deze 3/4G USB dongle. Niet alleen stelt het u in staat om uw apparaten te verbinden met 3G en 4G, maar de dongle kan ook ingezet worden als backup verbinding. Valt uw Wi-Fi opeens uit? Schakel dan direct naar een mobiel netwerk. Om het voor onze partners helemaal gemakkelijk te maken zit er zelfs al een 30GB simkaart* bij de bundelaanbieding.

*De simkaart is onbeperkt houdbaar mits hij binnen 6 maanden opgewaardeerd wordt en daarna jaarlijks. De simkaart werkt op het T-Mobile netwerk.

De producten van TP-Link

OC200

Met Omada OC200 Cloud Controller is het mogelijk om uw gehele Omada-netwerk centraal te beheren. Zo kunt u remote uw netwerk in real-time monitoren, een captive portal opzetten, uw systeem bijwerken en nog veel meer! De OC200 heeft een USB 2.0 poort.

Bekijk nu →

ER605

Deze Gigabit VPN-router van TP-Link stelt gebruikers in staat om eenvoudig meerdere LAN-to-LAN en/ of Client-to-LAN IPsec VPN-verbindingen te maken. Naast de VPN-functionaliteiten biedt de ER605 ook Load Balance, Bandwidth Control en Access Control.

Bekijk nu →

TL-ER7206

De TL-ER7206 is een krachtige Gigabit Multi-Wan VPN-Router. De router kan 100x LAN-to-LAN, 50x Open VPN, 50x L2TP en/ of 50x PPTP VPN verbindingen realiseren. U heeft bij aanschaf van dit product ook toegang tot andere opties zoals een IP/MAC/URL filter.

Bekijk nu →

Interesse? Bestel nu de producten op onze webshop of kom met ons in contact via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.