Eenvoudig en snel coupons naar uw klant versturen met Cloud4Wi

coupon

Locaties hoeven nu niet langer meer op de ouderwetse manier coupons te versturen naar hun klanten. Zij kunnen nu aan de hand van hun Wi-Fi netwerk virtuele coupons versturen door middel van de Coupons applicatie van Cloud4Wi.

Met deze applicatie kunnen locaties virtuele coupons campagnes versturen die weergegeven worden op het splash portal. Diverse coupons kunnen direct weergegeven worden als de klant zich inlogt op uw gasten Wi-Fi netwerk. Het beheren van deze campagnes is door middel van deze applicatie snel en eenvoudig.

Men kan hiermee ook inzicht krijgen in de hoeveelheid coupons die verstrekt zijn en de hoeveelheid die geclaimd is door de bezoekers in totaal, daarmee kan men ook direct zien of de coupon actie effectief is geweest of niet.
Lite Edition Coupons

De Coupons applicatie bestaat uit twee versies, de Lite Edition en Full Editions. Met de Lite Edition kunnen locaties:

  • De duur van de campagne instellen
  • Het aantal coupons dat wordt verstuurd beheren
  • Een afbeelding plaatsen met een korte omschrijving van de actie

Full Edition Coupons

Met de Full Edition verkrijgen naast de functies van de Lite Edition ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen een coupon van derde partijen te gebruiken op uw splash portal om zo meer inkomsten kunnen generen. Daarnaast kan met deze edition ook een evenement worden getriggerd.

Locaties waar er meerdere access points bevinden kunnen per locatie coupons versturen naar de klanten. Locaties kunnen zo kiezen waar een klant welke coupon aangeboden krijgt. Zo kan bijvoorbeeld in een winkelcentrum als een klant voorbij de bakker loopt een coupon worden verstuurd voor een actie bij de bakker en zo ook als de klant voorbij de slager loopt. Zo kan er worden ingespeeld op de locatie waar de klant zich bevindt.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op via nkuenen@alcadis.nl of 030 – 65 85 125. Of meld u aan voor het Cloud4Wi Seminar op 22 mei.