EnGenius access points met de juiste voeding

engenius-gigabit-poe-adapter

De access points van EnGenius kunnen gevoed worden via Power over Ethernet (PoE). Met een PoE is het niet nodig om uw access point aan te sluiten op het netwerk door middel van bekabeling. Hiermee bespaard u op de totale investering van uw netwerk. Om u een duidelijk beeld te geven welke PoE geschikt is bij de verschillende access points van EnGenius hebben wij een overzicht voor u gemaakt.

PoE overzicht

De EnGenius access points kunnen gevoed worden door een PoE switch (binnen 60 meter ethernetbekabeling). Bij grote afstanden of bij netwerken met een switch zonder PoE ondersteuning kan er gebruik worden gemaakt van een PoE-injector. Hieronder vindt u het overzicht van de geschikte PoE-injector bij de access points van EnGenius.

dec- poe overzicht

Download hier het overzicht →

EnGenius PoE switches

Naast de PoE-injectors levert EnGenius ook PoE switches. Deze switches zijn uitermate geschikt voor MKB-omgevingen. Zo biedt EnGenius de volgende switches:

  • EGS2108P met 8 gigapit poorten waarvan er 4 PoE ondersteunen.
  • EGS2110P met 8 gigabit Ehternet poorten met PoE ondersteuning en daarnaast beschikt deze switch ook over 2 SFP-poorten voor een glasvezel aansluiten.

Alle swithces van EnGenius beschikken over standaard functionaliteiten zoals bandbreedte management, inrichitng van VLAN’s en QoS features. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding hiervan kunt u contact opnemen met onze sales afdeling via sales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125.