Tijdelijke aanbieding voor de EnGenius ENH1750EXT

aanbieding ENH1750EXT

Om uw outdoor Wi-Fi project met de juiste producten te kunnen inrichten bieden wij u nu een tijdelijke aanbieding voor de EnGenius ENH1750EXT. Dit outdoor access point is ontworpen om een Wi-Fi netwerk te kunnen realiseren in de meest veeleisende outdoor omgevingen.

De EnGenius ENH1750EXT is een dual-band outdoor 802.11ac access point, welke hoge doorvoersnelheden tot wel 1750 Mbps kan leveren. Hierbij biedt het ondersteuning aan 100 gelijktijdige gebruikers per access points. Door middel van een Power over Ethernet (PoE), waarmee de ENH1750EXT wordt gevoed, is het niet nodig om dit access point aan te sluiten door middel van extra bekabeling. Hiermee kunt u besparen op de totale investering van het netwerk.

Toepassing van de ENH1750EXT

De ENH1750EXT is op vele verschillende manieren toe te passen. Zo kan dit product worden ingezet als:

  • Access point
  • WDS Access Point
  • WDS Bridge
  • WDS Station

Mocht u meer informatie over de ENH1750EXT willen, kunt u dit product bekijken in onze webshop →

Gebruik maken van deze aanbieding

Indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding kunt u hier een offerte aanvragen en vermeld hierbij de actiecode: *Actieoutdoor.  (OP=OP)

Om u te voorzien van meer informatie over het gehele portfolio van EnGenius, nodigen wij u graag uit voor het EnGenius Seminar op 10 maart bij Alcadis. Tijdens dit seminar worden alle recente en toekomstige ontwikkelingen binnen het portfolio behandeld. U kunt zich hier aanmelden voor dit seminar →