EnGenius EnStationAC behoort tot 52 BEST products van 2016

EnGenius BEST Award

De EnGenius EnStationAC heeft de Commercial Integrator BEST Award 2016 gewonnen voor Networking & Storage. De Commercial Integrator BEST Awards benadrukken de nieuwste producten, oplossingen en services die invloed hebben in de commerciële markt in 2016. De EnStationAC behoort hiermee tot één van de 52 BEST producten.

De Commercial Integrator 2016 BEST awards zijn uitgereikt tijdens de InfoComm 2016 in Las Vegas. De winnaars van de BEST Awards zijn gekozen binnen diverse categorieën door een panel van experts van Commercial Integrator. Deze categorieën zijn; Audio/Video, Building Enhancements, Control and Automation, Networking and Communications, Dealer/Installer Aids and Security.

Om in een categorie te kunnen winnen, moet het product voldoen aan een aantal criteria zoals innovatie, functionaliteit en competitieve voordelen. De EnStationAC outdoor Long-Range 11ac Wireless Bridge voldoet aan deze criteria en is om die reden één van de winnaars van de BEST Awards.

Lees hier het volledige artikel van de Commercial Integrator →

EnGenius EnStationAC

De EnGenius EnStationAC is een 5GHz high powered outdoor point-to-point waarmee het mogelijk is om 4k Ultra High Definition (UHD) video te streamen en grote bestanden over het netwerk te versturen. Dit wordt gedaan door middel van de bandbreedte over meerdere kanalen te versturen, 20MHz, 40MHz en/of 80MHz. Daarbij kan de EnStationAC hoge doorvoersnelheden leveren tot wel 867Mbps over grote afstanden in een point-to-point setting. Met dit product kan een netwerk eenvoudig uitgebreid worden indien u een verbinding moet leggen tussen bijvoorbeeld diverse gebouwen. Tevens beschikken deze units over PoE pass-through waardoor een camera gekoppeld kan worden aan een EnstationAC en heeft hierdoor geen aparte PoE voeding nodig.

Kijk voor meer informatie over de EnGenius EnStationAC Outdoor Long-Range 11ac Wireless Bridge op onze webshop →