De EnGenius NFR Neutron bundel is nu beschikbaar in onze webshop

paginabanner-nfr-bundel

Wij hebben nu de EnGenius NFR Neutron bundel beschikbaar gesteld in onze webshop. Deze bundel biedt u de juiste apparatuur voor het leveren van een betrouwbaar netwerk voor kleine- tot middelgrote omgevingen. Voor deze aanbieding geldt één bundel per eindklant en is geldig t/m 31 december 2016.

De EnGenius NFR Neutron bundel bestaat uit de volgende producten:

  • EWS5912FP; managed switch.
  • EWS300AP; single-band indoor access point met doorvoersnelheden tot wel 300 Mbps en ondersteuning aan 100 gelijktijdige gebruikers.
  • 2x EWS310AP; dual-band indoor access point met doorvoersnelheden tot wel 300 Mbps en ondersteuning aan 100 gelijktijdige gebruikers.

Voor meer informatie kunt u deze bundel bekijken in onze webshop. Zie tevens het gehele Neutron assortiment in de webshop.

Neutron Serie

De EnGenius Neutron serie biedt u een flexibel, robuust en volledig geïntegreerde oplossing voor de configuratie en beheer van het netwerk. Voor een centraal beheer kunt u de ezMaster toevoegen aan het netwerk. Deze gratis software geeft u inzicht in het netwerk aan de hand van uitgebreide rapportages en analyses om de performance te kunnen monitoren en beheren. U heeft dus geen jaarlijks terugkomende kosten en/of licentiekosten.

Meer informatie over de Neutron Serie / ezMaster vindt u hier →