Gigabit Wi-Fi voor Bring Your Own Device met Alcatel-Lucent Enterprise

De voordelen van Bring Your Own Device (BYOD) zijn al langere tijd bekend. BYOD kan onder andere zorgen voor een verhoogde arbeidsproductiviteit, tevredenheid en een verlaging van de kosten van uw bedrijf. Maar BYOD heeft ook nadelen. Naast de enorme uitdaging op gebied van beveiliging zorgt het ook voor een verhoogd gebruik van uw netwerk, omdat er bijvoorbeeld meer smartphones en tablets met HD-video met het netwerk verbonden zijn.

Alcatel-Lucent Enterprise 802.11ac netwerk

Meer programma’s voor videoconferenties en UC-samenwerking zorgen voor een grotere belasting van uw Wi-Fi-netwerk. Gelukkig biedt Alcatel-Lucent Enterprise (ALE) een oplossing voor dit probleem. U kunt nu namelijk upgraden naar een ALE 802.11ac-netwerk en profiteren van:

  • Drie keer snellere doorvoer
  • ‘lower latency’
  • 30% langere levensduur van de batterij van uw mobiele apparaat
  • Beter voor gebieden met hoge dichtheid
  • Access points tegen dezelfde prijs

OmniAccess AP220

De OmniAccess AP220 access points leveren Gigabit Wi-Fi performance aan mobiele apparaten volgens de 802.11ac standaard. Tevens zijn de access points uit deze serie geïntegreerd met de ClientMatch-technologie die zorgt voor een constant hoge prestatie. Met een datasnelheid van 1,3 Gbps op de 5GHz band en 600 Mbps op de 2.4 GHz band, is de OmniAccess 220 serie drie keer sneller dan 802.11n access points.

Voor meer informatie over 802.11ac: Gigabit Wi-Fi kunt u hier de infographic van ALE bekijken →