Hardware.Info geeft product review over Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6350

OmniSwitch 6350-P24

Hardware.Info heeft een product review geschreven over de OmniSwitch 6350 van Alcatel-Lucent Enterprise. In deze product review hebben zij alle features en mogelijkheden uitgebreid in beeld gebracht.

Voor deze product review heeft Hardware.Info gebruik gemaakt van de OmniSwitch 6350-P24. De OmniSwitch 6350 biedt Quality of Service en high availability features. Daarbij biedt het uitstekende beheermogelijkheden voor gebruikers en verkeer. Uit de product review is gebleken dat deze switch geschikt is voor zakelijke omgevingen. Om u alvast een korte samenvatting te geven van deze review vindt u hieronder enkele highlights.

Highlights product review

Deze switch beschikt over 24 (PoE) poorten waarbij het een vermogen levert van maar liefst 380 Watt. Als u dit vergelijkt met 802.11ac access points, die over het algemeen tussen de 10 en 15 watt nodig hebben, dan heeft u een goed beeld over hoeveel PoE-producten u op één OmniSwitch 6350-P24 kunt aansluiten. Naast access points kunnen er ook VoIP-telefoons en IP-camera’s worden aangesloten.

De OmniSwitch biedt voldoende beveiliging. U kunt instellen wie toegang tot de beheerpagina kan krijgen en bijvoorbeeld ook eisen definiëren aan het wachtwoord. Uiteraard is het mogelijk om de verschillende authenticatieservers (RADIUS, LDAP, ACE, TACACS+) te beheren. Hierbij beschikt de OmniSwitch 6350-P24 ook een duidelijke en overzichtelijke interface.

Ongekende netwerkprestaties

Dankzij de Application Fluent Network filosofie van Alcatel-Lucent zijn deze switches ontworpen om ongekende netwerkprestaties te leveren. Ook maken deze switches de installatie van een WLAN met de OmniAccess Instant Access Points erg gemakkelijk met zero-touch installatie door IAP auto-discovery.

Lees hier de gehele product review van de OmniSwitch 6350-P24 →