Hij is terug: de Ruckus Unleashed Starter Pack Promotion

Starter pack promotion unleashed

Om u kennis te laten maken met de nieuwste Unleashed Access Points van Ruckus Wireless, heeft u onlangs al gebruik kunnen maken van de Starter Pack Promotion. U krijgt nu opnieuw de kans gebruik te maken van de 5-AP Starter Pack Promotion. Deze aanbieding stelt u in staat 5 Unleashed Access Points aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs.

Unleashed Access Points

De Unleashed Access Points bieden het MKB segment high-performance Wi-Fi tegen een betaalbare prijs en stellen u in staat om een Smart Wi-Fi netwerk te realiseren zonder aanschaf van een WLAN controller. Binnen een netwerk van Unleashed Access Points, wordt één access point aangewezen als virtuele controller. Zo creëert u een Wi-Fi netwerk tegen een betaalbare prijs.

Tot eind oktober krijgt u opnieuw de kans gebruik te maken van de 5-AP Starter Pack Promotion. U bent hierin vrij in de aanschaf van het type Unleashed Access Point. Het is bij deze aanbieding ook mogelijk om minder Unleashed Access Points aan te schaffen, maar nog wel gebruik te maken van deze korting.

Voorwaarden

Voor deze aanbieding gelden de volgende voorwaarden:

  • 1 Starter Pack per eindklant;
  • Per eindklant kunnen er maximaal 5 Unleashed Access Points worden aangekocht.
  • Deze aanbieding is geldig t/m 31 oktober 2016.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere promoties, programma’s of speciale prijzen.
  • Starter Pack is exclusief Ruckus support contract.
  • Deal registratie is niet verplicht.

Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u contact met ons opnemen via sales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125. Via onze salesafdeling kunt u de Starter Pack aanschaffen.