Kom alles over uw klanten te weten met Survey van Cloud4Wi

survey

Het is voor locaties belangrijk dat zij weten wat de voorkeuren van hun klanten zijn. Zo kunnen zij hun producten en diensten beter aanbieden om zo meer inkomsten te kunnen genereren. Met de Survey applicatie van Cloud4Wi kunnen locaties onderzoeken uitvoeren aan de hand van hun splash portal en kunnen hiermee real time informatie over hun klanten verzamelen.

Eenvoudig een onderzoek starten

Met de Lite Edition kunnen locaties eenvoudig een onderzoek starten. Ze kunnen gebruik maken van multiple choice vragen, ja/nee vragen of waarderingsvragen. Bij deze mogelijkheden kan worden gekozen voor open of gesloten vragen. Al deze onderzoeken worden in deze applicatie verzameld en omgezet naar een totaal rapport.

Informatie over uw klanten verzamelen

Door gebruik te maken van de Full Edition kunnen locaties een onderzoek aantrekkelijk maken door gebruik te maken van visuals. Het onderzoek kan zo mooi worden opgemaakt waardoor het aantrekkelijk oogt en de klanten het snel zullen invullen. Klanten willen namelijk geen enquête invullen waar zij lang mee bezig zijn. Ook kan er bij deze editie een trigger worden ingesteld en een welkoms- en bedank pagina. Daarnaast is een groot voordeel van deze editie dat er persoonlijke informatie kan worden verzameld zoals naam, e-mailadres, leeftijd en geslacht van uw klanten die het onderzoek invullen.

Naar aanleiding van alle gegevens die zijn verzameld kan hierop worden ingespeeld. Zo kunnen deze onderzoeken dienen om de juiste campagnes op te stellen via overige applicaties zoals Email Marketing of Advertising en zo uw klanten te bereiken.

Wilt u meer weten over Cloud4Wi? Bezoek dan ons Cloud4Wi Seminar of neem contact op met nkunen@alcadis.nl of 030 -65 85 125.