Maak gebruik van Alcadis Pre-Sales Support

Met Alcadis Pre-Sales Support ondersteunen wij u op diverse wijzen om uw netwerkproject optimaal in te vullen en succesvol te starten. Hierbij kunt u gebruik maken van onze commerciële en technische experts voor advies over de meest geschikte oplossingen en de inrichting van het netwerk. Onze accountmanagers hebben ruime kennis van onze oplossingen en veel ervaring in het realiseren en onderhouden van LAN- en WLAN-infrastructuren. Hierbij bepalen we samen met u de scope van het project en vinden we samen de juiste oplossingen voor het bieden van voldoende bandbreedte, het voorzien van voldoende Wi-Fi dekking op locatie, gastentoegang, integratie van hardware en services en veiligheid op het netwerk.

Alcadis Pre-Sales Support is beschikbaar in diverse gradaties:

  • Dagelijks zitten onze accountmanagers voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en informeren over onze oplossingen.
  • Wanneer u voor een klant op zoek bent naar een geschikte oplossing voor LAN of WLAN dan kunnen wij u adviseren over diverse thema’s als bandbreedtemanagement, integratie van hardware en services en beveiliging van het netwerk.
  • Bij een nieuwe uitvraag van uw klant kunt u gebruik maken van onze expertise op het gebied van indoor- en outdoor netwerken. Samen met u bepalen we de scope van het project en adviseren u over de te nemen stappen om het project succesvol op te leveren.
  • Op basis van plattegronden kunnen wij bij Wi-Fi projecten vrijblijvend een advies uitbrengen over het benodigde aantal access points en de positionering hiervan. U kunt uw project hiervoor aanmelden via ons project formulier.
  • Wanneer een oplossing bij een klant gepositioneerd moet worden, kunt u gebruik maken van onze technische en commerciële experts om dit te presenteren en te demonstreren.
  • Als er behoefte is kunnen we tijdelijk in samenspraak met u de gewenste oplossing als demo bij uw klanten positioneren zodat zij de oplossing kunnen ervaren.
  • Samen met diverse partners hebben we veel expertise en ervaring opgedaan bij verschillende aanbestedingstrajecten. We ondersteunen u bij het positioneren van de oplossing en zorgen in overleg met de fabrikant voor de juiste pricing voor hardware componenten.

Om gebruik te maken van onze Pre-Sales Support kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze accountmanagers via 030 – 65 85 125, sales@alcadis.nl of door uw project aan te melden via ons project formulier.