Meer intelligentie voor uw netwerk met de technologie van Alcatel-Lucent Enterprise

ALU netwerk

Alcatel-Lucent Enterprise heeft haar nieuwe technologie geïntroduceerd, de Intelligent Fabric technology. Deze nieuwe technologie biedt een eenvoudig netwerk design, interoperabiliteit, plug-n-play implementatie en automatische reconfiguratie. Deze nieuwe technologie is onlangs geselecteerd als finalist voor de Best of Interop 2015 in de Networking category.

Features binnen de Intelligent Fabric technologie zijn:

  • Deze technologie maakt het mogelijk dat de switches van Alcatel-Lucent Enterprise eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in het netwerk. De configuratie van het netwerk wordt automatisch door het systeem uitgevoerd, wat zorgt voor een netwerk dat klaar is in enkele minuten in plaats van uren.
  • Netwerkverbinding en interoperabiliteit van access switches, servers, applicaties en swithces/devices van derde worden automatisch geconfigureerd. Ook worden aanpassingen op het netwerk herkend en worden vervolgens automatisch geüpdatet.
  • Virtual Network Profile (VNP).

Deze nieuwe technologie wordt ondersteund door de Alcatel-Lucent Enterprise data center switches. Bekijk de switches van Alcatel-Lucent Enterprise in onze webshop →

Wilt u meer weten over deze technologie? Bezoek dan het Alcatel-Lucent Networking Seminar en kom alles over de producten en technologieën te weten.

Lees hier het gehele artikel →