Metageek stelt Wi-Fi Infographic beschikbaar

metageek

Wi-Fi blijft veranderen, er komen steeds meer nieuwe technologieën en producten op de markt. Om u meer informatie te geven over Wi-Fi en wat de producten van Metageek aan uw draadloze netwerk kunnen toevoegen, hebben zij een infographic gemaakt die hier uitleg over geeft.

In slecht 1% van de bedrijven is er een Wi-Fi expert aanwezig en doordat bijna 67% van de werknemers Wi-Fi gebruikt voor hun persoonlijke apparaten is het belangrijk dat het Wi-Fi netwerk betrouwbaar is. Om ervoor te zorgen dat het Wi-Fi netwerk goed functioneert is het belangrijk om te begrijpen hoe Wi-Fi werkt. In de infographic van Metageek wordt hier uitleg overgegeven. Ook wordt hierin uitgelegd hoe de producten van Metageek kunnen helpen bij het verbeteren van uw Wi-Fi. U kunt de infographic hier bekijken. 

Metageek

De producten van Metageek brengen uw draadloze netwerk in kaart en u kunt er een wireless spectrum- en packet analyse mee uitvoeren. Hiermee kunnen netwerkbeheerders en installateurs Wi-Fi in beeld brengen, analyseren en problemen oplossen. De producten van Metageek zijn interessant voor een breed publiek van thuisgebruikers tot IT professionals, die hun 802.11 a/b/g/n/ac netwerk willen optimaliseren.

Spectrum Analysis Event

De geeks van MetaGeek komen opnieuw naar Nederland. Samen organiseren wij op vrijdag 28 augustus het MetaGeek Spectrum Analysis Event, waarin we informatie verschaffen over de Wi-Fi technologie en interferentie. In deze workshop behandelen wij hoe u het meeste uit de tools van Metageek haalt en hoe deze tools u inzicht geven om Wi-Fi beter te laten werken.

Meld u aan voor het Metageek Spectrum Analysis Event →