Nieuwe Dell SonicWALL TZX op komst

TZ serie

Dell SonicWALL heeft al eens aangegeven de poorten van de  TZ-product door intergratie van de X-serie switches in SonicOS uit te breiden. Om dit te kunnen ondersteunen zal Dell SonicWALL in maart zijn nieuwe versie van SonicOS lanceren.

Deze nieuwe versie, SonicOS 6.2.5, heeft een handige nieuwe functie: zichtbaarheid van switches uit de Dell X-serie die zijn aangesloten op een TZ-firewall (alleen TZ300, TZ400, TZ500 en TZ600). Een van de uitdagingen voor ondernemingen met meerdere locaties is het centraal beheren van alle switches, firewalls en wireless-systemen in een steeds breder wordend bedrijfsnetwerk. In antwoord op deze uitdaging kan de switch onder de paraplu van de firewall worden geïntegreerd. Dit biedt het voordeel van betere beveiliging en uitbreidbaarheid, zonder de overhead van een extra beheerconsole. Dankzij deze nieuwe functie kunnen uw klanten hun netwerk veilig opschalen naarmate hun bedrijf verder groeit. Later volgt meer informatie, onder meer over trainingen.

De beste security

Wilt u meer informatie over deze producten? Bezoek dan het Dell SonicWALL Security Seminar op 31 maart. Tijdens dit seminar geven wij uitgebreid informatie over alle functionaliteiten die de producten bieden en welke firewall u binnen welke omgeving kunt inzetten. Indien u dit webinar wilt bijwonen kunt u zich hier aanmelden →