Nieuwe firmware beschikbaar voor de Ruckus Wireless SmartZone platforms

Ruckus_tech

Voor de SmartZone (SZ) platforms van Ruckus Wireless is er nu een nieuwe firmware beschikbaar. Het gaat hierbij om versie 3.2.1. Binnen deze nieuwe firmware zijn er diverse nieuwe features beschikbaar en bugfixes doorgevoerd. U kunt deze nieuwe firmware downloaden op de supportpagina van Ruckus Wireless.

Diverse nieuwe features voor de SmartZone platforms zijn:

  • IPv6 support voor Ruckus GRE Tunnel. De SCG-200 dataplane biedt binnen deze release nu support aan Ruckus GRE data tunnel over IPv6 tussen de access points en de SCG-200. Echter de virtual SmartZone-Data Plane en de SZ-100 bieden nog geen support aan IPv6.
  • IPv6 voor AAA Accounting. De SCG-200 is nu in staat om support te bieden aan RADIUS message exchange met AAA over IPv6 interface. In deze eerste implementatie fase biedt de SCG-200 support aan RADIUS Accounting/CoA/DM messages naar en van de AAA server. RADIUS authenticatie messages en processing worden niet ondersteund in deze release. Deze nieuwe feature is alleen beschikbaar voor de SCG-200.
  • Access point en Controller Certificate Refresh. De certificate voor Ruckus Root zal vervallen in november 2016. Wanneer uw access points verbonden zijn met een SmartZone controller met een certificate authenticatie, zult u uw certificate moeten updaten voor november. Voor meer informatie hierover, kunt u de SmartZone Administration Guide bekijken.
  • ZeroIT Support voor Android 5.0, Windows 10 en IOS 9.0.

Ruckus Wireless heeft een release note opgesteld waarin u meer informatie vindt over deze firmware. Bekijk hier de release note →