Nieuwe modellen binnen Alcatel-Lucent Enterprise OmniSwitch 6350 serie

ALE OS6350-10

Voor de OmniSwitch (OS) 6350 serie van Alcatel-Lucent Enterprise zijn er nu twee nieuwe modellen aan deze serie toegevoegd. Het gaat hierbij om de OS6350-10 en OS6350-P10. Deze modellen zijn op dit moment de voordeligste binnen het portfolio en vanwege hun veelzijdigheid en prestaties uitermate geschikt voor klein- tot middelgrote organisaties.

De OS6350 serie biedt een breed aanbod aan diverse managed Gigabit Ethernet Switches. Met toevoeging van de OS6350-10 en OS6350-P10 beschikt dit portfolio nu ook over een 10 GigE poorten, non-PoE en PoE switches. Dankzij de Application Fluent Network filosofie van Alcatel-Lucent zijn deze switches ontworpen om ongekende netwerkprestaties te leveren. Ook maken deze switches de installatie van een WLAN met de OmniAccess Instant Access Points erg gemakkelijk met zero-touch installatie door IAP auto-discovery.

Voordelen

De OmniSwitch 6350 serie biedt u de volgende voordelen:

  • Biedt uitstekende bescherming en flexibiliteit met een eenvoudige implementatie, configuratie en beheer.
  • Biedt hoge performance ter ondersteuning van real-time voice, data en video applicaties voor geconvergeerde schaalbare netwerken.
  • Zorgt voor een efficiënt beheer, vermindert de operationele kosten (OPEX) en verlaagt de total cost of ownership (TCO) door middel van een laag stroomverbruik en dynamische PoE.
  • Uitgebreide beveiligingsfuncties voor uw netwerk.

Meer informatie over de modellen uit de OS6350 serie kunt u vinden in onze webshop →