Nieuwe online trainingen beschikbaar voor Ruckus ZoneFlex R510 en T710

ruckus_university

Ruckus Wireless heeft twee nieuwe online product trainingen beschikbaar gesteld op hun Training Portal. Deze trainingen bieden een uitgebreid overzicht van de nieuwste Ruckus Wireless ZoneFlex R510 en ZoneFlex T710 Access Points. Deze twee access points zijn de nieuwste toevoegingen aan het 802.11ac Wave 2 portfolio.

ZoneFlex R510

De ZoneFlex R510 is een 802.11ac Wave 2 indoor access point die ondersteuning biedt aan de MU-MIMO technologie. Doordat dit access point deze technologie ondersteund is het mogelijk meerdere gelijktijdige gebruikers te ondersteunen. De ZoneFlex R510 is geschikt voor kleine- tot middelgrote organisaties die high-performance Wi-Fi willen tegen een betaalbare prijs.

ZoneFlex T710

De ZoneFlex T710 is het eerste outdoor dual-band model binnen het Wave 2 portfolio. De T710 is ontworpen voor high-density omgevingen waarbij vele gebruikers voorzien moeten worden van de beste Wi-Fi performance.

Ruckus Training Portal

In de Ruckus Training Portal zijn veel commerciële en technische trainingen te vinden. In relatief korte tijd kunt u online kennis opdoen van de producten en technologieën van Ruckus Wireless. Via deze Ruckus University zorgt Ruckus ervoor dat al haar partners beschikking krijgen tot benodigde informatie voor hun projecten met Ruckus Wi-Fi.

U kunt hier de online trainingen volgen op het Ruckus Training Portal →