Nieuwe producten binnen het portfolio van EnGenius

EnStation en ENS

Het portfolio van EnGenius is uitgebreid met de EnStation, ENS1200 en ENS1750. Deze nieuwe outdoor producten bieden nieuwe functionaliteiten voor een goed werkend Wi-Fi signaal in diverse outdoor omgevingen.

EnStation

De EnGenius EnStation is een outdoor access point met geïntegreerde high-gain directional antenna, tot 26 dBm zendvermogen en hoge ontvangstgevoeligheid voor een stabiel zendvermogen op grote afstanden die gevoed kunnen worden via Power over Ethernet. De EnStation is beschikbaar op de 2.4GHz band (EnStation 2) en op de 5GHz band (EnStation 5). De EnStation is ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan en zijn beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Voor meer informatie kunt u deze producten bekijken in onze webshop →

ENS1200

De EnGenius ENS1200 is een 802.11a/b/g/n/ac 2×2 dual-band outdoor access point. Dit access point heeft een uitzendvermogen van 27dBm op de 2.4GHz band en 26dBm op de 5GHz band. De maximale doorvoersnelheid op de 2.4GHz is 300Mbps en 866Mbps op de 5GHz. Een groot voordeel aan dit nieuwe access point is dat het op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo kan het bijvoorbeeld ingezet worden als WDS access point. Hiermee kunt u de ideale Wi-Fi ontvanger creëren voor verschillende typen outdoor oplossingen.

Bekijk dit product in onze webshop →

ENS1750

De EnGenius ENS1750 is een dual-band outdoor access point met uitzendvermogen van 29dBM op de 2.4GHz band en 26dBm op de 5GHz band. Dit product levert doorvoersnelheden tot 450Mbps op de 2.4GHz band en 1300Mbps op de 5GHz.  De ENS1750 kunt u inzetten op meerdere producten waardoor u het in kunt zetten voor verschillende typen outdoor oplossingen.

Bekijk dit product in onze webshop →

Wilt u meer weten over deze nieuwe producten? Meld u dan aan voor het webinar op 16 juni. Hier wordt het portfolio van EnGenius behandeld waardoor deze nieuwe producten.