Nieuwe Ruckus Unleashed Access Points geïntroduceerd

unleashed

Er zijn diverse nieuwe modellen binnen het Ruckus Unleashed portfolio geïntroduceerd.  Het gaat hierbij om de Unleashed R310, T300 en T301. Met de T300 en T301 biedt het Unleashed portfolio nu de eerste outdoor modellen zodat men nu ook een controller-less outdoor netwerk kan realiseren.

Deze nieuwe modellen bieden diverse nieuwe functionaliteiten. Zo bieden ze nu, met uitzondering van de R310, support aan de Ruckus SmartMesh Networking technologie, waardoor het gebruik van een Ethernet kabel niet meer noodzakelijk is. Alle Unleashed Access Points bieden daarnaast support aan het SNMP protocol waarmee deze access points eenvoudig zijn te beheren en monitoren.

Indoor Unleashed Access Points

Ter uitbreiding van het indoor portfolio is de Ruckus ZoneFlex R310 Unleashed nu beschikbaar. Dit eerste dual-band 11ac model binnen het Unleashed portfolio biedt hoge doorvoersnelheden tot wel 867 Mbps op de 5GHz band. Voor meer informatie, kunt u dit product bekijken in onze webshop →

Outdoor Unleashed Access Points

De outdoor modellen zijn nu beschikbaar gekomen in de Unleashed T300 en T301. Voor beide access points zijn er 2 varianten beschikbaar gekomen:

  • Ruckus ZoneFlex T300 Unleashed, dual-band outdoor 11ac access point met hoge doorvoersnelheden en biedt ondersteuning aan 512 gebruikers.
  • Ruckus ZoneFlex T300e Unleashed, biedt naast dezelfde functionaliteiten als de T300 ook support aan externe antenne.
  • Ruckus ZoneFlex T301s Unleashed, het access point geschikt voor high-density omgevingen en heeft een narrow sector dekking van 120 graden.
  • Ruckus ZoneFlex T301n Unleashed, ook geschikt voor high-density omgevingen en heeft een narrow sector dekking van 30 graden.

Deze nieuwe Unleashed producten zijn nu alvast te bestelling in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze salesafdeling via sales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125.