Nog enkele vrije plaatsen voor WLAN Fundamentals Training september

alcadis-academy760x200

De WLAN Fundamentals Training voorziet partners van diepgaande kennis over de Wi-Fi technologie. De eerstvolgende training staat gepland op donderdag 17 september aanstaande. Voor deze training zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl.

Maandelijks organiseren wij de WLAN Fundamentals Training om partners meer inhoudelijke kennis over het implementeren en beheren van WLAN infrastructuren te geven. De training heeft als doel om in een dag Wi-Fi technologieën te leren begrijpen, kennis te vergaren over het RF-spectrum en WLAN-infrastructuren te ontwerpen, realiseren en troubleshooten. Onderwerpen die aan bod komen zijn de verschillende IEEE 802.11 standaarden, het RF-spectrum en interferentie, frequenties en kanalen, site surveys en WLAN security. Voor alle onderwerpen en de opzet van deze training verwijzen wij u naar dit document.

Alcadis Academy
De WLAN Fundaments maakt onderdeel uit van de Alcadis Academy en sluit aan op ons Wi-Fi Seminar. De training kan gebruikt worden als opzet naar de WiSE training van Ruckus Wireless of de Alcatel-Lucent CFE OmniAccess WLAN. Ook wanneer u (nog) niet voornemens bent om deze certificeringen te behalen kan deze training van waarde zijn, omdat het voorzien in hands-on kennis dat van pas komt bij uw Wi-Fi projecten. We raden volgers van het Wi-Fi Seminar dan ook aan om zich te verdiepen in deze training.

Naast de WLAN Fundamentals training bieden wij ook maandelijks een LAN Fundamentals Training aan. Hierin komen netwerktopologieën en technologieën aan bod waarmee u bij het ontwerpen, implementeren en beheren van LAN-infrastructuren geconfronteerd wordt. Denk hierbij aan het OSI-model, verschillende protocollen, IP- en MAC-addressing, routing en switching, inregelen van VLAN’s en Security. De eerstvolgende LAN Fundamentals Training staat gepland voor donderdag 22 september aanstaande en ook hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.