Online training voor Ruckus Smart Licensing

ruckus_university-1

Ruckus Wireless heeft nu de Smart Licensing training beschikbaar gesteld op hun Training Portal. Deze online training geeft u inzicht in het proces voor het activeren en beheren van licenties met Smart Licensing. Deze training is geschikt voor Ruckus partners die de SmartZone 100 of Virtual SmartZone (vSZ) voeren.

Smart Licensing maakt het mogelijk uw licenties online te beheren. Deze training biedt u naast de informatie voor het activeren en beheren van de licenties ook informatie over de flexibiliteit en voordelen voor zowel u en uw klant van Smart Licensing.

Inhoud van de online training

Na afronding van deze online training bent u in staat om:

  • Een controller te activeren;
  • Beheren van de access point capaciteit licenties;
  • Het activeren van support licenties;
  • Het instellen van een clusteromgeving
  • VAR (reseller) activatie en management te verzorgen

U kunt deze online training volgen op het Ruckus Training Portal ->

Ruckus Training Portal

In de Ruckus Training Portal zijn veel commerciële en technische trainingen te vinden.  In relatief korte tijd kunt u online kennis op doen van de producten en technologie van Ruckus Wireless. Via deze Ruckus University zorgt Ruckus er voor dat al haar partners beschikking krijgen tot benodigde informatie voor hun projecten met Ruckus Wi-Fi.

Ruckus WiSE Guy worden?

Als Authorized Training Partner van Ruckus Wireless stelt Alcadis u in staat om het Ruckus WiSE Guy trainingsprogramma in Nederland te volgen. Wereldwijd faciliteert Ruckus Wireless gecertificeerde trainingen aan partners en eindgebruikers om de kwaliteit en kennis bij projecten met Ruckus te waarborgen. Na afloop van het trainingsprogramma bent u gecertificeerd als Ruckus WiSE Guy: een erkenning dat u alle kennis in huis heeft over de Ruckus ZoneFlex producten. U kunt na de training uw klanten beter van dienst zijn, zelfstandig troubleshooten en projecten efficiënter opleveren. Schrijf u in voor de aankomende Ruckus WiSE Guy Training.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding hiervan kunt u contact met ons opnemen via sales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125.