EnGenius EMR3000

EnGenius-Alcadis

Uitstekende Wi-Fi in elke hoek van uw woning!

Niets is zo vervelend als een trage of haperende Wi-Fi verbinding in huis. De grootte van uw woning of interferentiebronnen kunnen er voor zorgen dat u op sommige plekken zelfs helemaal geen signaal kunt ontvangen. Die problemen zijn verleden tijd met de nieuwe high performance wireless mesh router van EnGenius. De EnGenius AC1200 Mesh Router EMR3000 zorgt voor Wi-Fi tot in elke hoek van uw woning.

Eenvoudige configuratie

Deze nieuwe dual-band dual concurrent wireless mesh router is heel eenvoudig te implementeren en te onderhouden dankzij de eenvoudige configuratie- en herstelmogelijkheden. Wanneer één unit uitvalt, wordt er automatisch een nieuwe verbinding gecreëerd met een andere unit.

Smart Path Selection

U kunt zich zonder problemen met uw telefoon of laptop door uw huis bewegen zonder de verbinding te verliezen. Dankzij de Smart Path Selection wordt er altijd het meest optimale pad richting de gebruiker gekozen voor de beste performance.

High-power Wi-Fi module

De EMR3000 functioneert als high performance Wireless Mesh Router om het bereik van het signaal te verlengen en elimineert plekken waar het Wi-Fi signaal zwak is of helemaal ontbreekt. De build in high-power Wi-Fi module zorgt ervoor dat het wijdere signaal door vloeren, plafonds en muren heen kan voor optimale connectiviteit.

Hoe werkt het?

Koop nu uw EMR3000!

De EMR3000 is beschikbaar bij onderstaande webshops. Klik op het logo van de webshop en schaf nu uw eigen EMR3000 aan voor uitstekende Wi-Fi!

De EMR3000 aan uw portfolio toevoegen?

Bent u reseller en wilt u dit product toevoegen aan uw portfolio? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.