Word een Alcatel-Lucent Enterprise Certified Field Expert

Als Authorized Training Partner van Alcatel-Lucent Enterprise kunnen wij onze partners trainen en certificeren op het data netwerk portfolio van Alcatel-Lucent Enterprise. Als Alcatel-Lucent Enterprise Certified Field Expert (ACFE) heeft u alle technische kennis in huis om LAN en WLAN netwerken te implementeren, monitoren en hier support op te leveren.

ACFE OmniAccess WLAN
ACFE OmniSwitch LAN Access
ACFE OmniSwitch LAN Core

ACFE OmniAccess WLAN

De ACFE OmniAccess WLAN training is geschikt voor het vergaren van kennis over de Wi-Fi technologie en OmniAccess WLAN producten van Alcatel-Lucent Enterprise. Deze training zorgt ervoor dat u in staat bent om zelf een netwerk op te zetten en te supporten met deze producten. Voor het volgen van deze training is er basiskennis over WLAN concepten als IP, switching en routing nodig.

Voorafgaand aan de training wordt u gevraagd de gratis online cursus OmniAccess series van Alcatel-Lucent Enterprise te volgen.

ACFE OmniSwitch LAN Core

De ACFE OmniSwitch LAN Core training geeft u meer informatie over de Core Switches (10K, 9000E, 6900 en 6850E) van Alcatel-Lucent Enterprise. In deze training worden onder andere geavanceerde configuraties, installaties en technische support rond deze producten behandeld. Om deze training te kunnen volgen heeft u net als bij de OmniAccess training kennis nodig over IP, Ethernet, Switching en routing, VLAN, QoS en Spanning tree.

Voorafgaand aan de training wordt u gevraagd de gratis online cursus OmniSwitch series van Alcatel-Lucent Enterprise te volgen. 

ACFE LAN Access Switching

De ACFE LAN Access Switching training geeft u kennis over de OmniAccess Switches (6860E, 6450 en 6250) van Alcatel-Lucent Enterprise. Deze training behandeld onder andere geavanceerde configuraties, installaties en technische support rond het LAN switching portfolio. Na het volgen van de training bent u in staat om zelf een netwerk op te zetten en te supporten met de OmniAccess Switches van Alcatel-Lucent Enterprise. Om deze training goed te kunnen volgen is er kennis nodig over IP, Ethernet, Switching en routing, VLAN, QoS en Spanning tree.

Voorafgaand aan de training wordt u gevraagd de gratis online cursus OmniSwitch series van Alcatel-Lucent Enterprise te volgen.

Na het volgen van deze trainingen bent u gecertificeerd voor de producten van Alcatel-Lucent Enterprise en bent u in staat om zelf netwerken op te zetten en te supporten.

Geïnteresseerd in het volgen van een training?

Meer informatie over een training of weten welke training u het beste kunt volgen? Wij denken graag met u mee.