Ruckus Academy

Ruckus biedt regelmatig webinars aan met de laatste informatie vanuit het merk. Op deze pagina vindt u de geplande webinars vanuit Ruckus en een overzicht van de interessante webinars voor u om terug te kijken.

Liever live een seminar volgen? Dat kan ook! Alcadis biedt in samenwerking met Ruckus een keer per kwartaal een seminar aan bij ons op kantoor. Bekijk het actuele aanbod hier.

Op de planning

Technical Family Webinar 

Datum: 19 april 2023
Tijd: 3:00 PM
Locatie: Online
Spreker: Frank Baeyens
Inhoud: Vermijden van co-channel interferentie is een van de grotere uitdagingen in alle RF netwerken, maar hoe kies je nu tussen BackGroud Scanning en ChannelFly algoritmes Op welke waarde moet ik de Background Scan interval instellen en waar wordt die voor gebruikt ? Op welke wijze beinvloedt de Channel Change Frequentie het algoritme ?

In dit webinar zal u gedetailleerde informatie krijgen over RUCKUS channel selection, welke je best kiest en hoe ze zo in te stellen dat ze optimaal zijn voor uw omgeving. Ten laatste gaan we u introduceren tot een nieuwe, revolutionaire AI aangedreven kanaal selectie methode. Door gebruik te maken van onze RUCKUS Analytics Cloud RRM kan u de RF omgeving perfectioneren tot op een niveau waar het vroeger niet mogelijk was.

Kijk nu terug

Onderstaande vindt u verschillende webinars om terug te kijken. Wij hebben voor u een selectie gemaakt in onderwerpen waarvan wij denken dat deze interessant zijn. Bekijk het gehele aanbod aan terugkijk webinars in de Ruckus portal.

Learn about the new family of game changing entry-level RUCKUS switches!

Learn new features and functionalities of our flagship Network Management software

How to simplify Network Operation and deliver better user experience

How to design, maintain and maximize education networks

Multi-dwelling architecture & solution selling