Profiteer van de Diagnose Dual-Band bundelaanbieding van MetaGeek

Metageek diagnose bundel

Vandaag de dag wil iedereen overal en altijd Wi-Fi. Het voornaamste hierbij is dat het Wi-Fi voldoende performance biedt. Om ervoor te zorgen dat uw Wi-Fi altijd optimaal functioneert bieden wij u de Diagnose Dual-Band bundel van MetaGeek.

Het kan vaak voorkomen dat uw Wi-Fi netwerk niet optimaal functioneert maar u kunt niet achterhalen waar dit aan ligt. Met deze bundelaanbieding heeft u alle producten in huis voor het uitvoeren van een wireless spectrum- en packet analyse om uw Wi-Fi optimaal te laten functioneren. De Diagnose Dual-Band bundel bestaat uit de volgende producten:

  • Wi-Spy DBx Spectrum Analyzer
  • Chanalyzer 5 met 1 jaar MetaCare
  • Report Builder Accessory
  • Device Finder
  • inSSIDer for Office + Wi-Spy Mini

Wi-Spy DBx en Chanalyzer

De Wi-Spy DBx is een professionele dual-band spectrum analyzer. Hiermee kunt u alle gegevens van uw netwerk verzamelen welke vervolgens worden weergegeven in de Chanalyzer software. Zo kunt u Wi-Fi, ZigBee en andere mogelijke interferentie apparaten die actief zijn in de 2.4GHz en 5GHz band in kaart brengen.

Chanalyzer en accessoires

Aan de Chanalyzer software kunnen diverse producten worden toegevoegd. Zo kan de Device Finder mysterieuze apparaten opsporen die anders niet zichtbaar zijn. Hiermee vereenvoudigt u het proces van draadloze troubleshooten. Daarnaast verkrijgt u bij deze bundel ook de Report Builder Accessory waarmee u eenvoudig rapporten kunt opstellen van alle gegevens die voortkomen uit Chanalyzer. Vervolgens kunt u de rapporten exporteren naar PDF bestanden zodat u ze eenvoudig kunt delen met bijvoorbeeld collega’s.

inSSIDer for Office

inSSIDer for Office werkt in combinatie met de Wi-Spy Mini. De Wi-Spy Mini verzameld alle gegevens van het netwerk op de 2.4GHz band en geeft deze vervolgens weer in inSSIDer Office. Hiermee spoort u alle fouten op die uw netwerk mogelijk kunnen beïnvloeden. Ook kunt u hiermee zien of alle access points en SSID’s zichtbaar zijn, of er voldoende signaalsterkte wordt geboden en of het netwerk op de juiste kanalen actief is.

U kunt deze bundel bestellen zolang de voorraad strekt. Meer informatie over deze bundel, of indien u deze bundel wilt bestellen, kunt u vinden in onze webshop →