Ruckus Wireless biedt hotels Smarter Wi-Fi

ruckus_hospitality

Wi-Fi is door de jaren heen uitgegroeid tot een must-have service in hotels. Gasten verwachten een stabiele en snelle verbinding en nemen dit mee als belangrijk criterium in hun keuze voor een hotel. Wereldwijd is Ruckus Wireless een voorname leverancier van Wi-Fi in hotels dankzij de bewezen kwaliteit van hun Smart Wi-Fi apparatuur.

Doordat Ruckus Wireless gebruik maakt van gepatenteerde Smart Wi-Fi antennetechnieken zijn hun access points in staat om sterke Wi-Fi prestaties te leveren. Gasten worden hierdoor voorzien van een stabiele verbinding die hen voorziet van voldoende bandbreedte, ook wanneer er veel gebruikers tegelijkertijd met een access point verbonden zijn. Daar bovenop is het netwerk ook nog in staat om andere toepassingen voor horeca automatisering via het netwerk te verbinden. In onderstaande video vertellen Ruckus Wireless en hun klanten waarom de oplossingen van Ruckus Wireless werken.

Ook in Nederland hebben al veel hotels voor Wi-Fi van Ruckus Wireless gekozen. Op een andere sectie op onze website vindt u een overzicht van deze business cases, waaronder Stadshotel Woerden en Van der Valk Zwolle.