Ruckus Wireless introduceert de Virtual SmartZone Data Plane

Ruckus Wireless heeft de Virtual SmartZone Data Plane (vSZ-D) geïntroduceerd. De vSZ-D biedt geavanceerde data plane mogelijkheden in een virtuele vorm. Hiermee wordt het dataverkeer gescheiden van het besturingsverkeer binnen draadloze netwerken.

De vSZ-D biedt Enterprise en service providers maximale flexibiliteit binnen netwerk implementaties. Daarnaast kunnen er meerdere flow managers geïnstalleerd worden binnen een gedistribueerd netwerk voor het optimaliseren van de kosten en de performance gebaseerd op de behoefte van de gebruikers.

Toevoeging op Virtual SmartZone controller

Dit nieuwe software werkt in combinatie met Virtual SmartZone controllers, welke een software-based systeem bieden voor het beheren van draadloze netwerken. De vSZ is een virtuele WLAN controller waarmee u uw access points vanuit de cloud kunt beheren en managen. Met de vSZ kunt u eenvoudig tot aan tienduizenden access points beheren en Wi-Fi aan honderdduizenden gebruikers aanbieden.

Key featuers

De vSZ-D is een virtuele service voor het tunnelen van het gebruikers dataverkeer. Hiermee wordt het verkeer gescheiden en direct beveiligd. Daarnaast biedt de vSZ-D de volgende features:

  • Secure Data Plane Tunneling. Hiermee beheerd u het verzamelde dataverkeer van de gebruikers via beveiligde tunnels.
  • Flexibele en schaalbare implementaties. Met de vSZ-D is het mogelijk om diensten aan te bieden zoals gedistribueerde en gecentraliseerde netwerkconfiguraties.
  • Eenvoudige implementatie en operationeel. De vSZ-D is eenvoudig te integreren binnen het netwerk en is daarnaast eenvoudig te beheren.

Voor meer informatie kunt u dit product bekijken in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding hiervan kunt u contact met ons opnemen via sales@alcadis.nl of via 030 – 65 85 125.

Lees hier het gehele persbericht van Ruckus Wireless →