Ruckus Wireless introduceert zijn nieuwe SmartZone Unified Software Platform

RuckusWireless

Ruckus Wireless heeft zijn nieuwe SmartZone software platform bekend gemaakt. Deze nieuwe software is ontwikkeld voor een carrier-grade oplossing en kan ingezet worden door service providers over de hele wereld. Deze nieuwe software biedt nieuwe features en voordelen waarmee u uw Wi-Fi gebruikerservaring nog verder kunt optimaliseren.

Deze nieuwe software biedt Enterprise en service providers de mogelijkheid om met de Ruckus Smart Wi-Fi producten en technologieën te groeien en zo een high-performance en betrouwbaar Wi-Fi te kunnen leveren voor een goed presterende netwerkinfrastructuur.

SmartZone software platform

Het SmartZone software platform biedt een unified software architectuur aan wireless LAN (WLAN) controllers, apparaten, virtuele en cloud-omgevingen en biedt de ultieme flexibiliteit voor implementatie. Dit nieuwe Wi-Fi software biedt een enorm niveau aan flexibiliteit. De SmartZone is schaalbaar tot wel 300,000 apparaten, waarbij het single- en multi-tenancy aanbied. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om het netwerk uit te breiden aan de hand van de behoeften van uw bedrijf.

De nieuwe SmartZone software zal support bieden aan de Ruckus ZoneFlex indoor en outdoor access point, die beheerd worden door een Ruckus fysieke en virtuele controller zoals:

Voordelen

De Ruckus SmartZone biedt vele nieuwe features en voordelen zoals:

  • Kosteneffectief
  • Massieve schaalbaarheid
  • Next gen Zero-IT met Hotspot 2.0
  • Google en Facebook Log-on functionaliteit
  • Ruckus ChannelFly technologie met adaptive channel selection
  • Behoud de beste bandbreedte voor uw clients

ZD vs SZ

Wilt u meer weten over het SmartZone software platform? Lees hier het gehele artikel →