Ruckus Wireless neemt Cloudpath Networks over

Cloudpath Ruckus

Ruckus Wireless heeft Cloudpath Networks overgenomen, een zelfstandige leverancier van veilige verbindingssoftware voor Wi-Fi. Cloudpath was een van de eerste leveranciers in het aanbieding van een software waarbij het mogelijk is voor gebruikers om zich veilig aan te melden op het Wi-Fi netwerk. Cloudpath is hiermee leider geworden in Wi-Fi security.

Ruckus Wireless zal de Cloudpath software direct opnemen in zijn Smart Wi-Fi portfolio voor onderwijs, enterprise, retail en hospitality. Cloudpath heeft een bijzonder sterkte business en reputatie in het onderwijs,  gezien de noodzaak voor scholen om het steeds veranderende aanbod aan gebruikers en apparaten eenvoudig en veilig te kunnen beheren. Daarnaast biedt het ondersteuning aan Chromebook apparaten waar het onderwijs vandaag de dag veel mee werkt. Cloudpath wordt gebruikt om een duidelijk toegangsbeleid aan te bieden op basis van de gebruiker en de apparaten voor medewerkers, gasten, aannemers en leveranciers.

Smart Wi-Fi technologie

Cloudpath’s onboarding en security software versterkt de Smart Wi-Fi technologie waardoor Ruckus Wireless zo succesvol is. Dit software wordt een toevoeging aan het portfolio naast BeamFlex + adaptive antenna technology, ChannelFly, SmartMesh en Dynamic PSK Wi-Fi Security. Hiermee leveren zij altijd betrouwbare, veilige en schaalbare high-perfomance Wi-Fi.

Lees hier het gehele persbericht van Ruckus Wireless →