Ruckus Wireless rapporteert omzetgroei van $100,6 miljoen in Q1 van 2016

RuckusWireless

Ruckus Wireless heeft bekend gemaakt dat de financiële resultaten van het eerste kwartaal in 2016 weer positief zijn. Het eerste kwartaal heeft Ruckus Wireless een omzet behaald van $100.6 miljoen en hiermee een groei behaald van 22,5% ten opzichte van het eerste kwartaal van 2015.

Het eerste kwartaal heeft sterke resultaten behaald. Ruckus Wireless streeft erna om zijn Smart Wi-Fi producten en technologieën te blijven ontwikkelen. Daarbij zijn er in het eerste kwartaal weer diverse hoogtepunten geweest.

Hoogtepunten van het eerste kwartaal

  • De aankondiging van de overname van Ruckus Wireless door Brocade. Naar verwachting zal deze overname voltooid worden in het derde kwartaal van het fiscale jaar van Brocade, die eindigt op 31 juli 2016. De twee gecombineerde bedrijven hebben de strategie, producten, talenten en focus om de juiste oplossingen te kunnen bieden aan eindklanten en partners, die nodig zijn om te kunnen concurreren in deze digitale wereld.
  • De 802.11ac access point zijn in totaal goed voor 78% van de verkochte producten. De producten die Wave 2 ondersteunen zijn goed voor 11% voor de totaal verkochte producten.
  • Ruckus Wireless heeft een groei van 22,5% doorgemaakt ten opzichte van vorig jaar in het eerste kwartaal. Hiervan is er in Amerika een groei behaald van 27,5% en EMEA heeft een omzetgroei behaald van 33,6%.

Lees hier het gehele artikel van Ruckus Wireless →