Ruckus Wireless Unleashed Webinar

unleashed

Ruckus Wireless heeft in samenwerking met Alcadis op 14 april 2016 het Unleashed Webinar georganiseerd. Dit webinar biedt meer informatie over het Unleashed portfolio en daarnaast is er een live demo gegeven hoe u deze oplossing in slechts 60 seconden kunt configureren.

Ruckus Unleashed is de ideale oplossing voor Wi-Fi in het midden tot kleinzakelijke segment. Ruckus Unleashed maakt het mogelijk om Smart Wi-Fi te bieden zonder gebruik te maken van een aparte controller, waarmee men kosten kan besparen. De access points leveren dezelfde prestaties als de ‘reguliere’ ZoneFlex access points en beschikken ook over vele Smart Wi-Fi features. Met Unleashed richt Ruckus Wireless zich op het MKB-segment voor Wi-Fi netwerken op één locatie en t/m 500 gelijktijdige gebruikers.

Bekijk het webinar

Hieronder kunt u het georganiseerde webinar terug bekijken.

Unleashed portfolio

Het portfolio van Unleashed is onlangs uitgebreid met diverse nieuwe indoor en outdoor modellen.  Ter uitbereiding van het indoor portfolio is de ZoneFlex Unleashed R310 en als outdoor modellen zijn de ZoneFlex Unleashed T300 en T301 toegevoegd.

U kunt deze access points aanschaffen via onze webshop. Hier vindt u ook meer informatie over deze producten.