Ruckus Wireless webinar over de Virtual SmartZone Data Plane

vSZ-D

Om u meer informatie te geven over de Virtual SmartZone Data Plan (vSZ-D) organiseert Ruckus Wireless op 11 december hier een webinar over. In dit webinar zullen zij alle features en mogelijkheden van dit product behandelen. Daarnaast zal de vSZ-D in combinatie met de Virtual Smartzone release 3.2 worden behandeld.

De vSZ-D is onlangs geïntroduceerd en kan worden toegevoegd op de Virtual SmartZone controllers van Ruckus Wireless. Eén van de grootste voordelen van de vSZ-D is dat het met deze virtuele service mogelijk is om het gebruikers dataverkeer te tunnelen. Hiermee wordt het verkeer gescheiden en direct beveiligd.

Features vSZ-D

De vSZ-D biedt diverse features zoals:

  • Secure Data Plane Tunneling. Hiermee beheerd u het verzamelde dataverkeer van de gebruikers via beveiligde tunnels.
  • Flexibele en schaalbare implementaties. Met de vSZ-D is het mogelijk om diensten aan te bieden zoals gedistribueerde en gecentraliseerde netwerkconfiguraties.
  • Eenvoudige implementatie en operationeel. De vSZ-D is eenvoudig te integreren binnen het netwerk en is daarnaast eenvoudig te beheren.

Indien u dit webinar wilt volgen kunt u zich hier aanmelden. Ook verwijzen wij u graag naar onze webshop voor meer informatie over dit product.