Smart Positioning Technology (SPoT) van Ruckus Wireless

SPoT

Ruckus SPoT is een cloud-based oplossing waarmee location based services (LBS) geleverd kunnen worden. SPoT biedt service providers, netwerkbeheerders en locatiehouders de mogelijkheid om een breed aanbod van positioneringsdiensten te bieden en zo meer waarde aan het Ruckus Smart Wi-Fi netwerk toe te voegen.

SPoT case

Het Fiera Milano in Milaan maakt gebruik van SPoT. Dit hebben zij ingezet om meer inkomsten te kunnen genereren. Exposanten en organisaties kunnen zo meer informatie over hun klanten verzamelen via SPoT, waarna zij deze gegevens kunnen analyseren om zo hierop in te spelen en de inkomsten te verhogen.

Lees hier meer over deze business case →

Location based service

Om u meer inzicht te geven over welke informatie u kunt verzamelen met SPoT zijn hier onder enkele screenshots weergegeven. U kunt met SPoT zien wanneer er veel mensen aanwezig zijn op uw locatie, welke tijden en dagen het best bezocht worden en u kunt zien of het nieuwe bezoekers zijn of terugkerende bezoekers.

    Op al deze gegevens kunt u inspelen om zo een gerichte campagnes op te stellen waarmee er meer inkomsten gegeneerd kunnen worden. Wilt u meer informatie over SPoT? Neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030-65 85 125.