SonicWALL Capture Advanced Threat Protection wint 2016 CRN Products of the Year Award

SonicWALL’s Capture Advanced Threat Protection (ATP) is uitgeroepen tot winnaar van de 2016 CRN Products of the Year Award voor Customer Demand in de categorie Security Network. Met hun producten en services biedt SonicWALL oplossingen tegen actuele cyberbedreigingen. Dankzij de introductie van hun cloud-gebaseerde Capture ATP zijn organisaties voorzien van een effectieve bescherming.

Innovatief en baanbrekend

De CRN Products of the Year Awards bekronen ieder jaar de bedrijven die de meest innovatieve en baanbrekende technische oplossingen hebben geïntroduceerd. SonicWALL’s Capture ATP is beoordeeld op zijn vermogen om:

  • Productiekosten te verminderen.
  • Werkproductiviteit te verhogen.
  • Het gebruik te vereenvoudigen en kosten te verminderen voor zowel providers als consumenten.

Om onbekende en zero-day aanvallen te stoppen, is het nodig twee zwakheden van huidige producten aan te pakken. Allereerst is het belangrijk een multi-engine, cloud-based sandboxing aanpak te gebruiken. Ten tweede, om de beveiliging naar een hoger niveau te brengen, moet het product een eenvoudig en geautomatiseerd herstel bieden. De Capture ATP voorziet in deze behoeftes en biedt een flexibele aanpak waarbij meerdere analyse-tools in een sandbox worden gecombineerd.

Voor meer informatie over de SonicWALL Capture Advanced Threat Protection kunt u contact opnemen met de salesafdeling van Alcadis via 030 – 65 85 125 of sales@alcadis.nl