SonicWall wint award voor Cloud Global Management System

SonicWalls Cloud Global Management System (GMS) is bekroond met een GOLD Info Security Products Guide 2017 Global Excellence Award in de categorie New Products and Services. Met GMS kunt u al uw SonicWall-units in één gezamenlijk overzicht beheren. Daarnaast kunt u firmware en policies uitrollen en uitgebreide rapportages maken.

Meer succes
Dit was echter niet de enige prijs die SonicWall tijdens het RSA evenement in San Francisco in de wacht sleepte. SonicWall ontving een zilveren Global Excellence Award voor haar Secure Mobile Access 10000 Series (versie OS 12.0) en een bronzen Global Excellence Award voor de Capture Advanced Threat Protection. Met de TZ Firewall Series werd de SC Magazine Trust Award voor Best UTM Security Solution binnengesleept.

Email Security 9.0 en Annual Threat Report
Tijdens RSA 2017 nam SonicWall ook de kans om haar Email Security 9.0 toe te lichten en inzicht te geven in hun Annual Threat Report. In het Annual Threat Report 2017 is bekendgemaakt welke ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit en security professionals 2016 gekenmerkt wordt. Met het veranderen en ontwikkelen van ransomware, malware en zero-day dreigingen, is het voor organisaties noodzakelijk de juiste verdediging in te kunnen zetten. SonicWall biedt die verdediging met hun Email Security 9.0. Door de integratie van de Capture Advanced Threat Protection wordt niet alleen e-mailverkeer geïnspecteerd op verdachte onderdelen, het blokkeert ook ransomware, zero-day en andere kwaadaardige documenten.

SonicWall Security Seminar
Om ook u van meer informatie te voorzien over deze ontwikkelingen en de mogelijkheden om bedreigingen op uw netwerk te voorkomen, organiseert Alcadis op 30 maart het SonicWall Security Seminar. Dit seminar wordt verzorgd door John Aarsen, Solutions Architect bij SonicWall.

Bekijk het SonicWall Security Seminar in onze agenda om u aan te melden →