Steeds meer Smart Cities dankzij Ruckus Smart Wi-Fi

Wi-Fi is vandaag de dag een onmisbaar onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Wi-Fi is niet alleen meer iets voor in huis, het is overal om ons heen. Ook voor steden is Wi-Fi belangrijker geworden. Er ontstaan steeds meer Smart Cities waarin alles met elkaar verbonden wordt en verschillende diensten worden aangeboden via Wi-Fi.

Ruckus Wireless helpt steden Smart Cities te worden

De producten van Ruckus Wireless helpen steden te ontwikkelen tot Smart Cities. Door steden te voorzien van draadloze breedbandverbinding, trekken ze meer bedrijvigheid, toerisme en hebben ze de mogelijkheid nieuwe publieke diensten en stedelijke activiteiten in het leven te roepen. Ruckus Wi-Fi zorgt voor een goede infrastructuur waar toekomstige applicaties verder op kunnen bouwen. Daarnaast is Ruckus Wireless gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief sterke Wi-Fi apparatuur en dit uitstekende dekking dankzij de gepatenteerde technologieën. De Smart Wi-Fi producten zijn speciaal ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties met veel gelijktijdige gebruikers. Dit is ideaal voor in grote steden.

Smart City: Vail in Colorado

Wereldwijd zijn er al vele Smart Cities dankzij de producten van Ruckus Wireless. Een voorbeeld is het plaatsje Vail in Colorado. Hier kunnen 20.000 gasten per dag eenvoudig toegang krijgen tot bijvoorbeeld online plattegronden van de stad en informatie ontvangen over lokale voorzieningen via het Wi-Fi netwerk. Bekijk hieronder het succesverhaal van de Smart City Vail.

Lees hier het gehele artikel van Ruckus Wireless →