Voorkom klachten over een traag Wi-Fi netwerk met de wireless apparatuur van Alcatel-Lucent Enterprise

alcatel-lucent_unify

Niets is zo vervelend als een traag werkende Wi-Fi verbinding. Het zorgt voor irritaties en weerhoudt u ervan om werkzaamheden naar wens uit te kunnen voeren. Een mogelijke oorzaak kan zijn dat uw Wi-Fi netwerk niet in staat is om het aantal tablets, smartphones en andere mobiele apparaten te ondersteunen. De betrouwbare 802.11ac wireless apparatuur van Alcatel-Lucent Enterprise biedt hiervoor de oplossing.

De oplossing voor traag Wi-Fi

De multifunctionele en betaalbare access points van Alcatel-Lucent Enterprise helpen u voorkomen dat uw Wi-Fi netwerk niet naar behoren werkt. De access points ondersteunen nieuwe apparaten en meerdere gebruikers tegelijkertijd. Bovendien zijn ze uitgerust met de Adaptive Radio Management technologie. Deze technologie is essentieel voor het creëren van de meest betrouwbare, high-performance WLAN’s. De 2.4 GHz en 5GHz banden worden gemanaged door de Adaptive Radio Management technologie en optimaliseren deze voor de Wi-Fi van de gebruiker.

Betrouwbaarheid en mobiliteit

De Instant Access Points (IAP’s) zijn betrouwbaar en blijven altijd optimaal functioneren, zelfs wanneer één van de access points uitvalt. Een andere access point zal dan de rol van de primaire virtuele controller overnemen, zonder dat het netwerk onderbroken wordt. Naast betrouwbaarheid, bieden de IAP’s uitstekende mobiliteit. Gebruikers kunnen over het gehele dekkingsgebied roamen binnen hetzelfde layer 2 domein, binnen een virtuele controller en over meerdere virtuele controllers.

Bekijk de access points van Alcatel-Lucent Enterprise in onze webshop →