Xclaim en EnGenius access points winnen Hardware.Info Award

Hardware info Xclaim en EnGenius

De Xclaim Xi-3 heeft de Excellent Choice Award ontvangen en de EnGenius ECB1750 heeft de Ultimate Award ontvangen van Hardware.Info. Hiermee onderscheiden deze access points zich als één van de best geteste access points door Hardware.Info.

Voor uitreiking van deze awards zijn er 13 Wi-Fi access points getest. Voor deze test heeft Hardware.Info diverse fabrikanten gevraagd of zij maximaal twee zakelijke access points wilden opsturen, een instapmodel tegen lage kosten en één duurder model. Vervolgens zijn deze access points uitgebreid getest.

Xclaim Xi-3

De Xclaim Xi-3 biedt met de Excellent Choice Award het beste access points in zijn klasse en daarmee een Hardware.Info aanrader. De Xi-3 wordt gezien als een eenvoudig te managen en een goed presterend access point. De Xi-3 AP is een dual-radio, dual-band gelijktijdig 802.11ac access point. De Xi-3 heeft een snelheid tot 1.167 Gigabytes per seconden wat ideaal is voor dichte omgevingen zoals klaslokalen en openbare gelegenheden.

Bekijk hier het volledige verslag over de Xi-3 →

EnGenius ECB1750

De ECB1750 heeft de Ultimate Award gewonnen. Hiermee is dit access point een uniek, innovatief, mogelijk zelfs baanbrekend product, dat bovendien de ultieme keuze is in zijn klasse. Ultimate producten bieden een zeldzame combinatie van vernieuwing en kwaliteit en biedt hiermee een bijzondere prestatie. De EnGenius ECB1750 is een 802.11ac 3×3:3 dual-band indoor access point en Client Brigde. Dit access point beschikt over snelheden tot 1300Mbps op de 5Ghz-band en tot 450Mbps op de 2.4GHz-band. Onlangs heeft de De ECB1750 ook de Hardwarde.Info Gold Award gewonnen en heeft hiermee het beste access point review.

Bekijk hier het volledige verslag over de ECB1750 →