Telox – 4G Portofoons & Push-to-talk over Cellular

Telox is sinds de oprichting in 2014 uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in push-to-talk over Cellular (PoC) oplossingen en bodycams. Inmiddels bedient Telox een verscheidenheid aan sectoren, waaronder openbare veiligheid, de beveiliging, transport en nutsvoorzieningen in meer dan 50 landen over de hele wereld.

50
landen waar Telox actief is
9+
jaren ervaring
Communiceer via Wi-Fi, 3G en 4G

Portofonie is de toekomst

Bodycam opnames live uitzenden Locatie van apparaten bijhouden via GPS Een losse button verbinden via Bluetooth

De mogelijkheden van een Push-to-Talk over Cellular platform van Telox zijn eindeloos. De apparaten communiceren namelijk via Wi-Fi, 3G en 4G. Wilt u uw bodycam opnames live uitzenden? Dat kan! De locatie van uw apparaten bijhouden via GPS? Het is allemaal mogelijk. Voor het realiseren van een PoC-platform heeft u drie dingen nodig:

  • LTE Netwerk

    U kunt gebruik maken van een publiek LTE-netwerk met elk standaard abonnement (T-Mobile, Vodafone, etc.). Het is ook mogelijk om een Private LTE omgeving te creëren. Bij Alcadis bent u voor beide oplossing aan het juiste adres. Kom nu met ons in contact.

  • Server

    Een beheer- en dispatchplatform is nodig om de PoC-dienst in te richten. Dit kan met een Cloud- of onsite versie, maar ook met een appliance. Wij kunnen dit ook voor u inrichten in samenwerking met POCSTARS.

  • Hardware

    De handhelds van Telox. Van portofoons tot bodycams tot mobilofoons. Bekijk ze op onze webshop.

Waarom Telox?

Benut uw huidige netwerk

De apparatuur van Telox communiceert via 3G, 4G en Wi-Fi, dus u hoeft geen nieuwe investeringen in uw netwerk te doen om gebruik te (gaan) maken van portofonie.

Centraal beheer

Alle apparaten worden gehost in de Cloud. Dit betekent dat activiteiten zoals programmeren op afstand gedaan kunnen worden.

Verschillende features

Onder andere GPS-rapportage, spraakopname en verzending van foto/ video wordt ondersteund door Telox apparatuur.

Perfect voor meldkamers

U kunt met de oplossingen van Telox de real-time locatie zien van alle portofoons en binnenkomende meldingen monitoren. Er kan zo bij nood snel geschakeld worden.

Kies nu uw Telox apparaat

Bekijk onze webshop voor alle opties.

Benieuwd wat Telox voor uw organisatie kan betekenen?

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die Push-to-talk over Cellular portofoons bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met de experts van Alcadis. Wij denken graag met u mee!