Merken van Alcadis

Alcadis is value added distributeur van gerenommeerde merken in de ICT en telecom branche. Wij bieden een breed en veelzijdig portfolio van innovatieve netwerkcomponenten waarmee voor ieder netwerkprobleem een oplossing gevonden kan worden. Om lokaal waarde toe te voegen, werken wij actief samen met onze vendoren op het gebied van business development, sales en techniek.

Als value added distributeur hebben wij alle kennis en services in huis om partners te ondersteunen met pre-sales en after-sales support en daarnaast zijn we van diverse merken gecertificeerd trainingscenter.

Ruckus biedt veilige en betrouwbare toegang tot Wi-Fi en innoveert met draadloze en bedrade technologieën om verbeterde connectiviteit te bieden. Het merk beschikt over een breed scala aan producten voor het MKB, Enterprise en ISP’s.

alcatel-lucent-enterprise-logo

Alcatel-Lucent Enterprise levert communicatie- en netwerkoplossingen aan meer dan 500.000 klanten. Het bedrijf is actief in alle sectoren – van gezondheidszorg tot hospitality, van financiën tot overheid – voor bedrijven in het MKB tot de grootste multinationals.

EnGenius biedt oplossingen voor data- en telecommunicatie. De WLAN producten van EnGenius hebben een groot bereik en een hoge ontvangstgevoeligheid. De producten van EnGenius zijn geschikt voor zowel het MKB als Small Office Home Office segment.

TP-Link is een wereldwijde aanbieder van betrouwbare netwerkapparatuur. Door het hoge gebruiksgemak, de krachtige prestaties en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding is TP-Link marktleider op de consumentenmarkt en wint het snel terrein op de zakelijke markt.

Het producten van IgniteNet staat voor eenvoud, gebruikersgemak en prestaties. Of u nu een bedrijfsnetwerk opzet in een zakelijke omgeving of een point-to-point installeert om een lange afstandsverbinding op te zetten, de producten van IgniteNet bieden hiervoor de perfecte oplossing tegen een betaalbare prijs.

Met SonicWALL beveiligt u uw netwerk, groot en klein, via een centrale firewall. De beveiligingsoplossingen van SonicWALL bieden u vele mogelijkheden. SonicWALL is een erkende marktleider in het MKB.

CommScope en het overgenomen ARRIS en Ruckus Networks helpt bedrijven over de hele wereld hun bekabelde en draadloze netwerken samen te stellen en te beheren. CommScope is de grootste fabrikant van In-building Wireless en coax&fiber kabels voor breedband-kabeltelevisienetwerken.

Logo Druid Software

Druid Software is een ontwikkelaar op het gebied van core cellular network software. Het bedrijf uit Ierland is sinds 2001 bezig met het ontwikkelen van diverse core componenten die nodig zijn om cellulaire netwerken te kunnen benutten met een platform genaamd Raemis.

metageek-logo

Het assortiment van MetaGeek bestaat uit visualisatietools om een wireless spectrum- en packet analyse uit te kunnen voeren. Met deze tools kunt u uw netwerk in kaart brengen, analyseren en mogelijke problemen oplossen om ervoor te zorgen dat uw Wi-Fi netwerk altijd optimaal functioneert. Alcadis is Value Added Distributor van de producten.

Het Duitse bedrijf Aaronia is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Spectrum Analyzers. Na jarenlange ervaring en ontwikkelingen van de producten beschikt Aaronia over een volledig portfolio aan nauwkeurige hoogfrequentie meetapparatuur en diverse software tools.

Linkify Location Engine (LLE) is een slimme Wi-Fi oplossing voor het lokaliseren van Wi-Fi uitgeruste apparaten. Het visualiseert nauwkeurig de bezoekersaantallen en realtime- en historische trends op heatmaps, lokaliseert en volgt Wi-Fi gebruikers.

SO Connect biedt bedrijven de tool om hun klanten echt te leren kennen en hoe zij hen nog beter van dienst kunnen zijn. Bedrijven kunnen middels dit complete marketingplatform direct in contact komen met hun klanten.

ETI Software Solutions biedt sinds 1993 een volledig aanbod aan professionele diensten op basis van planning, ontwerpen en implementeren van communicatie software over de hele wereld. Samen met Alcadis leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor ISP klanten.

cloud4wi-logo

Cloud4Wi is een cloud-based oplossing dat middels verschillende licentiemodellen toegevoegd kan worden aan Wi-Fi access points. Het stelt service providers en integrators in staat om next-gen managed Wi-Fi services te bieden aan hun publiek.

luxul-simplyconnected-logo

Luxul levert Wi-Fi antennes waarmee u eenvoudig het bereik van het netwerk kunt vergroten. Luxul is de expert in het leveren van betrouwbare oplossingen voor het gebruik van de meest veeleisende netwerkoplossingen: van commerciële WLAN tot mobiele Wi-Fi connectiviteit in industriële omgevingen.

Logo Proxmox

Proxmox Server Solutions is een softwareleverancier die krachtige en efficiënte open source-serveroplossingen ontwikkelt. Met de kernproducten Proxmox Virtual Environment en Proxmox Mail Gateway bent u verzekert van een veilige open source IT-infrastructuur.