De basis voor een succesvol project

alcadis-netwerkontwerp-support-banner

Alcadis levert meer dan alleen de hardware voor het netwerk. Wij kunnen partners ondersteunen bij het ontwerpen van (draadloze) netwerken. Met onze netwerkontwerpservice kunnen wij u naar aanleiding van de wensen en eisen adviseren over de juiste inrichting. We zorgen dat alle hardwarecomponenten geïntegreerd worden tot een werkend netwerk.

Om u te ondersteunen bij uw netwerkontwerp en omdat de complexiteit van elke locatie kan verschillen, adviseren wij u om uw project in een vroeg stadium bij ons kenbaar te maken. In enkele gevallen kunnen wij u met behulp van een plattegrond en een gedegen omschrijving van de locatie, voorzien van een advies. Onze ervaring heeft geleerd dat het raadzaam is vooraf een site survey uit te voeren.

Site Survey Services

Middels onze Site Survey Services kunnen wij u hierbij ondersteunen. Door middel van verschillende metingen wordt het radio spectrum in beeld gebracht en aanwezige storingsbronnen gedetecteerd. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u het beste advies geven over de inrichting van uw (draadloze) netwerk.

Voorbeelden van een netwerkontwerp:

voorbeeld-netwerkontwerp-alcadis

Wilt u dat wij meedenken over het ontwerp van uw netwerk?

Wij informeren u graag op basis van onze kennis en ervaring. Door middel van verschillende voorbeelden kunnen wij u een idee geven van onze werkwijze en resultaten.