LAN en WLAN Fundamentals Training

LAN en WLAN Fundamentals Training

LAN en WLAN Fundamentals Training

Ga aan de slag met LAN en WLAN 

Tijdens de gratis LAN en WLAN Fundamentals Training van Alcadis geven wij u een sterke basis in de wereld van Local Area Network (LAN) en Wireless Local Area Network (WLAN). Leer meer over de diverse technieken die essentieel zijn voor LAN & WLAN en ga met elkaar in gesprek over de verschillende soorten netwerken op de markt. Daarnaast zal onze product specialist aan de hand van use cases de diverse toepassingen van Wi-Fi en 4G/5G toelichten.

‎ ‎

Geïnteresseerd in het volgen van de LAN en WLAN Fundamentals Training? Schrijf u in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina!  ‎ 

‎ ‎

Maak kennis met Alcadis 

Alcadis is een Value Added Distributeur & innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten netwerken, zoals Wi-Fi, Switching, Point-to-Point, Private LTE, Push-to-Talk over Cellular en nog veel meer! Vanuit ons pand in Houten zijn wij actief in Nederland, België en Luxemburg! Met onze Professional Services en ons innovatief product portfolio zijn wij een waardevolle partner voor onder andere serviceproviders, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met onze partners ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden wij krachtige en betrouwbare netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services.

‎ ‎

Is uw organisatie actief in de ICT of telecombranche? Dan verwelkomen we u graag als partner!

‎‎

‎Goed om te weten

  • Datum en duur: dinsdag 3 december, 09:30 – 16:30. Lunch is inbegrepen;
  • Locatie: Vleugelboot 8, 3991 CL Houten;
  • Kosten: Geen! Dit seminar is gratis te volgen.

Heeft u nog vragen of wilt u met ons in gesprek gaan, neem dan contact met ons op via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

We zien u graag bij ons op kantoor!

Inschrijven

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0,00
Totaal
€0,00