Intelligente infrastructuren met Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise voorziet wereldwijd meer dan 830.000 klanten van communicatie-, netwerk- en cloudoplossingen. De innovatieve oplossingen die Alcatel-Lucent Enterprise biedt, voorzien gebruikers in hun unieke netwerkbehoeftes door netwerktechnologieën betaalbaar, beter beschikbaar en duurzaam te maken. Het bedrijf is actief in alle sectoren – van gezondheidszorg tot hospitality, van financiën tot overheid – voor bedrijven in het MKB tot de grootste multinationals.

Met OmniSwitch, OmniAccess en OmniVista biedt Alcatel-Lucent Enterprise een veelzijdig portfolio op het gebied van switching en WLAN. Als marktleider op het gebied van vaste en mobiele breedband networking en IP-technologie, biedt Alcatel-Lucent Enterprise end-to-end oplossingen die zich onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige prestaties, betrouwbaarheid, laag energieverbruik en uitstekende beheermogelijkheden op layer 2, layer 3 en layer 4.

Value Added Distributeur van Alcatel-Lucent Enterprise

Alcadis is Value Added Distributeur en Accredited Training Partner van het Alcatel-Lucent Enterprise netwerkportfolio. Als Authorized Training Partner van Alcatel-Lucent Enterprise traint Alcadis partners op het gebied van datanetwerk infrastructuuroplossingen en kunnen zij gecertificeerd worden als Alcatel-Lucent Enterprise Certified Field Expert (ACFE).

ALE Distributeur

Wilt u meer informatie over Alcatel-Lucent Enterprise?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over het portfolio en de mogelijke oplossingen.