Intelligente infrastructuren met Alcatel-Lucent Enterprise

Alcatel-Lucent Enterprise voorziet wereldwijd meer dan 830.000 klanten van communicatie-, netwerk- en cloudoplossingen. De innovatieve oplossingen die Alcatel-Lucent Enterprise biedt, voorzien gebruikers in hun unieke netwerkbehoeftes door netwerktechnologieën betaalbaar, beter beschikbaar en duurzaam te maken. Het bedrijf is actief in alle sectoren – van gezondheidszorg tot hospitality, van financiën tot overheid – voor bedrijven in het MKB tot de grootste multinationals.

Met OmniSwitch, OmniAccess en OmniVista biedt Alcatel-Lucent Enterprise een veelzijdig portfolio op het gebied van switching en WLAN. Als marktleider op het gebied van vaste en mobiele breedband networking en IP-technologie, biedt Alcatel-Lucent Enterprise end-to-end oplossingen die zich onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige prestaties, betrouwbaarheid, laag energieverbruik en uitstekende beheermogelijkheden op layer 2, layer 3 en layer 4.

Value Added Distributeur van Alcatel-Lucent Enterprise

Alcadis is Value Added Distributeur en Accredited Training Partner van het Alcatel-Lucent Enterprise netwerkportfolio. Als Authorized Training Partner van Alcatel-Lucent Enterprise traint Alcadis partners op het gebied van datanetwerk infrastructuuroplossingen en kunnen zij gecertificeerd worden als Alcatel-Lucent Enterprise Certified Field Expert (ACFE).

ALE Distributeur

Access Points

OmniAccess Wireless Access Points

De OmniAccess-serie wireless access points zijn ontworpen voor het bouwen, beveiligen en beheren van grootschalige netwerken. Dankzij het brede aanbod zijn er geschikte modellen voor elke bedrijfsgrootte.

Ga naar de webshop voor de OmniAccess producten →

Switches

OmniSwitch

Alcatel-Lucent Enterprise is toonaangevend op het gebied van switching. Dankzij de OmniSwitch-serie zijn netwerkbeheerders in staat het netwerk op een eenvoudige manier in te richten en te onderhouden. De serie bevat layer 2, layer 3 en layer 4 LAN-switches, zowel stackable als chassis-based, ondersteunt Power over Ethernet (PoE) en biedt datasnelheden tot 40 Gb/s. Daarnaast onderscheiden alle switches van Alcatel-Lucent Enterprise zich in laag stroomverbruik en een verlaagde Total Cost of Ownership.

Ga naar onze webshop voor een aantal OmniSwitch producten →

alcatel-lucent-enterprise-omnivista-air-manager-software-alcadis

Controller

OmniVista Air Manager Software

De Alcatel-Lucent Enterprise OmniVista Air Manager Software is de basis voor het beheren van netwerken. Deze software geeft netwerkbeheerders een compleet beeld van hun netwerk en biedt de noodzakelijke functies en diensten die nodig zijn om Next Generation apparaten en applicaties te kunnen ondersteunen. De OmniVista Air Manager is beschikbaar in 2500 versie en 3600 versie.

Wilt u meer informatie over Alcatel-Lucent Enterprise?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over het portfolio en de mogelijke oplossingen.