Intelligente infrastructuren met Alcatel-Lucent Enterprise

3.400

partners

1.000.000+

klanten

50+

landen

100+

jaar ervaring

Alcatel-Lucent Enterprise streeft ernaar om technologische oplossingen te ontwikkelen die voor hun klanten werken: vanuit de cloud, op locatie en hybride. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar netwerkoplossingen voor uw MKB-bedrijf of voor een grote multinational: ALE biedt de juiste oplossing die past bij uw medewerkers, klanten én budget.

Met OmniSwitch, OmniAccess en OmniVista biedt Alcatel-Lucent Enterprise een veelzijdig portfolio op het gebied van switching, Wi-Fi en beheer. Als marktleider op het gebied van vaste en mobiele breedband networking en IP-technologie, biedt ALE end-to-end oplossingen die zich onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige prestaties, betrouwbaarheid, laag energieverbruik en uitstekende beheermogelijkheden.

Value Added Distributeur van Alcatel-Lucent Enterprise

Alcadis is Value Added Distributeur en Accredited Training Partner van het ALE netwerkportfolio. Als Authorized Training Partner van het merk traint Alcadis partners op het gebied van datanetwerk infrastructuuroplossingen en kunnen zij gecertificeerd worden als Alcatel-Lucent Enterprise Certified Field Expert (ACFE).

ALE Distributeur

Access Points

OmniAccess Wireless Access Points

De OmniAccess-serie wireless access points zijn ontworpen voor het bouwen, beveiligen en beheren van grootschalige netwerken. Dankzij het brede aanbod zijn er geschikte modellen voor elke bedrijfsgrootte.

Ga naar de webshop voor de OmniAccess producten →

Switches

OmniSwitch

Alcatel-Lucent Enterprise is toonaangevend op het gebied van switching. Dankzij de OmniSwitch-serie zijn netwerkbeheerders in staat het netwerk op een eenvoudige manier in te richten en te onderhouden. De serie bevat layer 2, layer 3 en layer 4 LAN-switches, zowel stackable als chassis-based, ondersteunt Power over Ethernet (PoE) en biedt datasnelheden tot 40 Gb/s. Daarnaast onderscheiden alle switches van Alcatel-Lucent Enterprise zich in laag stroomverbruik en een verlaagde Total Cost of Ownership.

Ga naar onze webshop voor een aantal OmniSwitch producten →

alcatel-lucent-enterprise-omnivista-air-manager-software-alcadis

Controller

OmniVista Air Manager Software

De Alcatel-Lucent Enterprise OmniVista Air Manager Software is de basis voor het beheren van netwerken. Deze software geeft netwerkbeheerders een compleet beeld van hun netwerk en biedt de noodzakelijke functies en diensten die nodig zijn om Next Generation apparaten en applicaties te kunnen ondersteunen. De OmniVista Air Manager is beschikbaar in 2500 versie en 3600 versie.

Wilt u meer informatie over ALE?

Onze medewerkers vertellen u graag meer over het portfolio en de mogelijke oplossingen.