Word een netwerkexpert aan de Alcadis Academy

alcadis-academy-banner

Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan over Wi-Fi en connectiviteit. Alcadis is gecertificeerd trainingscenter van diverse vendoren. Naast onze trainingen organiseren wij regelmatig gratis seminars en webinars over uiteenlopende actuele thema’s en productlijnen. U vind op deze pagina ook de online trainingsmogelijkheden van verschillende merken.

Seminars
Webinars
Gecertificeerde trainingen
LAN en WLAN Training
Training op maat
alcadis-seminars

Seminars

Alcadis organiseert regelmatig seminars om onze kennis te delen met bestaande en nieuwe partners. In deze seminars behandelen we uiteenlopende onderwerpen en technologieën. Samen met onze vendoren organiseren wij ook update seminars over de productlijnen die Alcadis voert. Voor een compleet overzicht van onze aankomende seminars verwijzen we u graag naar onze seminar pagina.

Webinars

Naast onze seminars organiseren wij ook webinars om u op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch en commercieel gebied. In onze webinars worden onderwerpen behandeld zoals de introductie van een nieuw merk, nieuwe producten van onze merken, veranderingen in ons portfolio en actuele onderwerpen op het gebied van netwerken. Bekijk onze aankomende webinars en webinars on-demand.

alcadis-trainingen-op-maat

Training volgen?

Verschillende merken bieden trainingsmogelijkheden aan online of bij Alcadis. Wij zijn in het bijzonder gecertificeerd trainingscenter voor Ruckus en Alcatel-Lucent Enterprise. De trainingen stellen onze partners in staat om hun certificeringstraject in Nederland af te ronden en altijd de beschikking te hebben over de juiste, up-to-date informatie. Ontdek nu de mogelijkheden;

alcadis-lan-wlan-trainingen

LAN en WLAN trainingen

Alcadis organiseert regelmatig trainingen om partners basiskennis op het gebied van netwerken aan te bieden. Zo bieden we de LAN en WLAN Fundamentals Training aan. In één dag reiken wij u alle benodigde kennis aan om (draadloze) netwerken te kunnen ontwerpen, realiseren, beheren en troubleshooten.

Training op maat

Alcadis heeft veel kennis in huis over netwerktechnologieën en de merken in haar portfolio. We bieden onze partners de mogelijkheid om op maat geschreven trainingen te volgen, die wij zowel aan onze partners als aan hun eindklant kunnen aanbieden. Indien u een training op maat wenst, kunt u contact met ons opnemen.

alcadis-webinars-on-demand