SonicWall – Next-gen firewalls & cybersecurity oplossingen

SonicWall portfolio

SonicWall vecht al meer dan 25 jaar tegen cybercriminaliteit en verdedigt wereldwijd kleine, middelgrote bedrijven en service providers. De cybersecurityoplossingen van SonicWall worden gebruikt in de meest uiteenlopende branches, zoals overheid, gezondheidszorg, hospitality en onderwijs, met unieke en gevarieerde beveiligingsuitdagingen.

When cyber threats are limitless, your defenses must be boundless.

SonicWall stelt u in staat alles inzichtelijk te hebben en biedt controle over elk aanvalsoppervlak, uw medewerkers in de cloud en al uw IT-implementaties. SonicWall detecteert ontwijkende en geavanceerde bedreigingen, waar ze zich ook bevinden.

  • Verifieer onbekende gebruikers: identificeer, authentiseer en bescherm bekende en onbekende externe gebruikers en medewerkers.
  • Ongeëvenaard gelaagd netwerk voor bedreigingen: SonicWall verzamelt gegevens in 215 landen en gebieden en passen deep learning toe om opkomende bedreigingen te detecteren en er snel op te reageren.
  • Identificeer bedreigingen realtime: analyseer nooit eerder vertoonde kwaadaardige activiteiten met de multi-engine Capture Advanced Threat Protection (ATP).
  • Unieke gepatenteerde technologie: Real-Time Deep Memory Inspection TM (RTDMI) maakt gebruik van AI en ML om de meest ontwijkende bedreigingen te detecteren en in realtime te beschermen. Dit vindt plaats in de cloud, maar is tegenwoordig ook fysiek beschikbaar voor bedrijven die absoluut niet in de cloud willen werken.
  • Razendsnelle cybersecurity: 80% van alle realtime cyberaanvallen wordt in minder dan 2 seconden opgelost.
  • Naadloze dekking: bescherm tegen onbekende bedreigingen op alle aanvalsoppervlakken.

If you connect it, protect it!

SonicWall heeft een uitgebreide productlijn aan firewalls, maar biedt als cybersecurity vendor nog zoveel meer! Denk aan secure remote access, cloud app security en endpoint security. Lees snel verder en maak zelf kennis met het uitgebreide portfolio.

Firewalls

Of u nu werkt bij een klein bedrijf of een grote onderneming, thuis of in de cloud, SonicWall next-generation firewalls (NGFW) bieden de beveiliging, controle en zichtbaarheid die u nodig heeft om de cybersecurity binnen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Met de TZ-serie, NSa-serie en NSsp-serie biedt SonicWall voor elk budget een passende firewall. En wist u dat SonicWall ook over virtuele firewalls beschikt?

Welke firewall past het beste bij uw netwerk →

SonicWall Firewall TZ-serie
SonicWall Secure Mobile Access

Secure Mobile Access

Thuiswerken is sinds 2020 in een stroomversnelling geraakt. Naast de bekende voordelen als flexibiliteit, geen reistijd en minder afleiding, brengt thuiswerken ook de nodige digitale risico’s met zich mee. Uit onderzoek is gebleken dat lang nog niet iedereen veilig thuiswerkt en daar maken cybercriminelen dankbaar gebruik van. Bedrijfsgevoelige en geheime informatie zomaar gehackt worden met alle gevolgen van dien. SonicWall’s Secure Mobile Access is een uniforme veilige toegangsgateway die de beste SSL VPN in zijn klasse biedt, contextbewuste apparaatautorisatie, VPN op toepassingsniveau en geavanceerde authenticatie met Single Sign On voor applicaties in de cloud en on-premise.

Lees meer →

Cloud App Security

SonicWall Cloud App Security (CAS) is een integrale beveiligingsoplossing voor Office 365 & G-suite-gebruikers en de bijbehorende gegevens: e-mails, bestandsopslag en bestandsdeling. CAS stopt de gerichte phising en zero-day aanvallen die de Microsoft- Google- en Email beveiligingsfilters omzeilen. Voor organisaties die SaaS-applicaties gebruiken biedt SonicWall dan ook de beste beveiliging in zijn klasse.

Ontdek deze oplossing →

Cloud App Security
Endpoint security

Endpoint Security

De steeds groeiende dreiging van ransomware en andere kwaadaardige malware-gebaseerde aanvallen vergt een krachtige beveiligingsoplossing. Endpoints zijn het meest voorkomende doelwit van data diefstal en ransomware. Stop aanvallen nog voordat ze worden uitgevoerd met het SonicWall Capture Client Platform. Maak de beveiliging vervolgens helemaal compleet met de SonicWall Content Filtering Client. Het vergelijkt aangevraagde websites met een enorme database in de cloud met miljoenen beoordeelde URL’s, IP-adressen en websites. Daarnaast zijn beheerders met SonicWall Cotent Filtering Client in staat om beleidsregels te maken en toe te passen die toegang tot sites toestaan ​​of weigeren. Óók voor apparaten buiten het netwerk.

Lees meer →