Endpoint Security: beveiliging voor het meest voorkomende doelwit van ransomware

Endpoint Security van SonicWall

Cybercriminelen richten zich op het meest kwetsbare doelwit binnen de security structuur: de eindgebruikers, ofwel de endpoints. De steeds groeiende dreiging van ransomware en andere kwaadaardige malware-gebaseerde aanvallen vergt een krachtige beveiligingsoplossing. Bovendien is met de enorme toename van thuiswerken in 2020 een urgente behoefte ontstaan aan continue beveiliging en een consistente web policy voor alle endpoints, waar ze zich ook bevinden.

SonicWall biedt met Capture Client en Content Filtering Service krachtige endpoint security oplossingen waarmee u malware en andere kwaadaardige aanvallen buiten de deur houdt.

SonicWall Capture Client: next-generation endpoint securityplatform voor de huidige digitale dreigingen

SonicWall Capture Client is een next-generation endpoint securityplatform dat verschillende beschermingsmogelijkheden biedt. Dankzij de geavanceerde malwarebeschermings engine, aangedreven door SentinelOne, bent u met Capture Client voorzien van de meest krachtige beschermingstechnieken. Denk bijvoorbeeld aan machine learning, multi-engine sandbox integratie en bovendien de mogelijkheid om geïnfecteerde endpoints terug te zetten naar een eerdere “schone” staat. Tot slot maakt SonicWall Capture Client ook gebruik van deep inspection van versleuteld TLS-verkeerd (DPI-SSL) op SonicWall-firewalls met behulp van vertrouwde TLS-certificaten.

De voordelen van Capture Client van SonicWall

 • Onafhankelijk beheer in de cloud

 • Naadloze samenwerking met de next-gen firewalls

 • Continue gedragsmonitoring

 • Handmatige bestandsinspectie mogelijk

SonicWall Capture Client

SonicWall Content Filtering Service: beoordeelt websites op veiligheid en biedt IT-beheerders controle over gebruikerstoegang

SonicWall Content Filering Service is een additionele service voor uw SonicWall firewall. Het vergelijkt aangevraagde websites met een enorme database in de cloud met miljoenen beoordeelde URL’s, IP-adressen en websites. Het biedt beheerders de tools om beleidsregels te maken en toe te passen die toegang tot sites toestaan ​​of weigeren op basis van individuele of groepsidentiteit, of op tijdstip van de dag, voor meer dan 50 vooraf gedefinieerde categorieën.

 • Beheer de toegang tot aanstootgevende, onproductieve en onveilige webinhoud
 • Dwing veilig zoeken af ​​in zoekmachines
 • Toegang tot realtime webactiviteit en klantrapportage
 • Stel gedetailleerd beleid in voor webfiltering uit meer dan 50 categorieën
 • Analyseer websites die zijn bezocht met SonicWall Capture Security Center (CSC)
 • Dwing meerdere aangepaste beleidsregels af voor individuen of groepen
 • Blokkeer sites eenvoudig met krachtige webcaching en beoordelingsarchitectuur
SonicWall Content Filtering Client

Meer informatie over endpoint security van SonicWall?

De security experts van Alcadis vertellen u graag meer! Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.