Omada: Simplicity that powers achievement

Het assortiment van Omada kenmerkt zichzelf aan bewezen stabiliteit, uitstekende prestaties en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets is Omada uitgegroeid tot marktleider op de consumentenmarkt en wint het razendsnel terrein op de zakelijke markt. Voor elke business is er een oplossing. Van Omada Pro tot JetStream; 

Nieuw! Ontdek Omada Pro

Omada Pro is nieuwe Enterpriseoplossing van Omada, bestaande uit next level access points, switches, routers en controllers. Next level want Pro-hardware rankt consistent als best presterende op de markt. Het Wi-Fi 7 AP AP9778 bijvoorbeeld misstaat, dankzij 19 Gbps (!) Wi-Fi snelheden, niet naast andere grote spelers op de Enterprisemarkt.

Ontdek de bestsellers van Omada

De volledige Omada familie

Omada Pro: De beste keuze voor middelgrote en enterpriseomgevingen

De meest recente aanwinst van Omada is Omada Pro. Deze productfamilie is speciaal ontwikkeld voor middelgrote tot Enterprise omgevingen. Denk aan campussen en winkelcentra. Pro bestaat uit APs, switches en routers. Allen ondersteunen een (Cloud)controller om eenvoudig uw netwerk te beheren.

Omada: De beste keuze voor het MKB

Op zoek naar een voordelige netwerkoplossing voor uw (thuis)kantoor of café? Omada is één van de meest prijs-aantrekkelijke keuzes op de markt. De indoor en outdoor access points uit de Omada-serie werken vlekkeloos samen en zijn gemakkelijk te beheren via de Omada Cloud Controller, de Omada Software Controller en de intuïtieve Omada-app.

Vigi: De beste (beveiligings)camera’s op de markt

De VIGI Camera’s van Omada sluiten naadloos aan op ieder Omada netwerk. Het is daarmee de perfecte oplossing voor iedereen die zijn netwerk nog completer wil maken. VIGI is in alle vormen en maten beschikbaar. Van een camera met night vision tot een camera met built-in zonnepaneel.

Word Omada reseller bij Alcadis

Ervaar zelf het hoge gebruiksgemak, de krachtige prestaties en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding van de producten en word Omada reseller bij Alcadis.

Als Omada reseller bij Alcadis kunt u profiteren van de volgende voordelen:
 • Toegang tot de webshop en prijsinformatie over producten;
 • Onze experts denken met u mee over de juiste oplossing voor uw project;
 • Gratis deelname aan webinars, seminars en hands-on sessies over de ontwikkelingen in het portfolio;
 • Logistieke kracht: voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
 • Veilig betalen: betaal via iDeal, bestel op rekening of betaal vooruit;
 • Interessante NFR kit.
Neem contact op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*