TP-Link: Simplicity that powers achievement

Het assortiment van TP-Link kenmerkt zichzelf aan bewezen stabiliteit, uitstekende prestaties en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet voor niets is TP-Link uitgegroeid tot marktleider op de consumentenmarkt en wint het razendsnel terrein op de zakelijke markt. Voor elke business is er een oplossing. Van Omada Pro tot JetStream; 

Key features

Ontdek Omada Pro

Omada Pro is nieuwe Enterpriseoplossing van TP-Link, bestaande uit next level access points, switches, routers en controllers. Next level want Pro-hardware rankt consistent als best presterende op de markt. Het Wi-Fi 7 AP AP9778 bijvoorbeeld misstaat, dankzij 19 Gbps (!) Wi-Fi snelheden, niet naast andere grote spelers op de Enterprisemarkt.

Prijs-kwaliteit

De producten van TP-Link blinken uit door hun lage prijs en uitstekende prestaties. Dit levert een geweldige prijs-kwaliteitverhouding op.

Lange garantie

U ontvangt standaard op alle zakelijke TP-Link producten een limited lifetime warranty. Hierdoor bent u verzekerd van minstens 10 jaar garantie.

Centraal beheer

Beheer uw access points, switches, gateways en Cloud controllers gemakkelijk en intuïtief vanuit één centraal dashboard met Omada SDN.

Geweldige prestaties

De producten van TP-Link leveren dankzij uitgebreide features, de nieuwste chipsets en stroombesparende innovaties geweldige en stabiele prestaties.

Hoog gebruiksgemak

Door de jarenlange ervaring op de consumentenmarkt, zijn de producten van TP-Link zeer gebruiksvriendelijk. Alcadis organiseert ook frequent trainingen.

Lage uitval

Alle TP-Link producten worden door TP-Link ontworpen, gefabriceerd en uitvoerig getest om zeker te zijn van de kwaliteit. Het resultaat is een uitval van slechts 0,2%!

Ontdek de bestsellers van TP-Link

Word TP-Link reseller bij Alcadis

Ervaar zelf het hoge gebruiksgemak, de krachtige prestaties en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding van de producten en word TP-Link reseller bij Alcadis.

Als TP-Link reseller bij Alcadis kunt u profiteren van de volgende voordelen:
 • Toegang tot de webshop en prijsinformatie over producten;
 • Onze experts denken met u mee over de juiste oplossing voor uw project;
 • Gratis deelname aan webinars, seminars en hands-on sessies over de ontwikkelingen in het portfolio;
 • Logistieke kracht: voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden;
 • Veilig betalen: betaal via iDeal, bestel op rekening of betaal vooruit;
 • Interessante NFR kit.
TP-Link producten
Neem contact op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*