TP-Link – Simplicity that powers achievement

Het assortiment van TP-Link wordt gekenmerkt door de bewezen stabiliteit, uitstekende prestaties en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Daardoor is het merk uitgegroeid tot marktleider op de consumentenmarkt en wint het razendsnel terrein in het MKB. Lees verder en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden van het portfolio.

De voordelen van TP-Link

Geweldige prestaties

De producten van het merk leveren dankzij de uitgebreide features, de nieuwste chipsets en stroombesparende innovaties geweldige en stabiele prestaties.

Goede prijs/kwaliteit

De producten van TP-Link blinken uit door hun lage prijs, uitstekende prestaties en goede bouwkwaliteit. Dit levert een geweldige prijs-kwaliteitverhouding op.

Centraal beheer

Beheer uw access points, switches, gateways en cloud controllers gemakkelijk en intuïtief vanuit één centraal dashboard met Omada SDN.

Hoog gebruiksgemak

Door de jarenlange ervaring op de consumentenmarkt, zijn de producten van TP-Link zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft geen speciale trainingen te volgen om aan de slag te kunnen.

Lage uitval

Alle TP-Link producten worden door het merk zelf ontworpen, gefabriceerd en uitvoerig getest. Hierdoor weten ze zeker dat het product goed werkt. Het resultaat is een uitval van slechts 0,2%!

Lange garantie

Door het lage uitvalspercentage ontvangt u standaard op alle zakelijke TP-Link producten een limited lifetime warranty. Hierdoor bent u verzekerd van minstens 10 jaar garantie.

Omada SDN

‘Omada’ is Grieks voor ‘team’ en illustreert de ambitie van TP-Link om één geïntegreerde, softwarematige netwerkoplossing te ontwikkelen. En dat is met Omada SDN zeker gelukt. Omada SDN is het managementplatform van het merk. Met Omada SDN kunt u uw access points, switches, gateways en cloud controllers beheren, installeren, configureren en troubleshooten vanuit één centraal dashboard. Om het nog mooier te maken, kunnen veel van de oude netwerkcomponenten toegevoegd worden aan een Omada SDN netwerk.

Omada

TP-Link biedt met Omada een zakelijke draadloze netwerkoplossing die flexibel, veilig en gemakkelijk te implementeren is. De indoor en outdoor access points uit de Omada-serie werken vlekkeloos samen en zijn gemakkelijk te beheren via de Omada Cloud Controller, de Omada Software Controller en de intuïtieve Omada-app.

TP-Link Jetstream switches

TP-Link beschikt over een ruim assortiment switches. Voor elk type gebruiker heeft het merk een geschikte switch. Voor de ervaren netwerkgebruiker zijn er de managed switches. Daarnaast zijn er de plug & play modellen voor wie op zoek is naar een betrouwbare en gemakkelijke manier om het bekabelde netwerk uit te breiden. Deze zijn verkrijgbaar met 5, 8 of 16 (Gigabit) ethernetpoorten.

Bekijk het aanbod van TP-Link op onze webshop! Voor veel producten geldt vóór 16.00 besteld morgen in huis.

Support en community 

De support is anders dan u wellicht gewend bent van de andere merken van Alcadis. Het support zal volledig plaatsvinden via het merk zelf en niet via de technische servicedesk van Alcadis. De enorme online community is uniek van TP-Link.

Word TP-Link reseller bij Alcadis

Begin maart 2020 is TP-Link toegevoegd aan het assortiment van Alcadis. Met deze toevoeging beschikt Alcadis nu over een breder aanbod aan netwerkproducten voor het MKB-segment. Ervaar zelf het hoge gebruiksgemak, de krachtige prestaties en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding van de producten en word TP-Link reseller bij Alcadis.

Als TP-Link reseller bij Alcadis kunt u bovendien profiteren van de volgende voordelen:

 • Toegang tot de webshop en prijsinformatie over producten.
 • Onze experts denken met u mee over de juiste oplossing voor uw project.
 • Gratis deelname aan webinars, seminars en hands-on sessies over de ontwikkelingen in het portfolio.
 • Logistieke kracht: voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
 • Veilig betalen: betaal via iDeal, bestel op rekening of betaal vooruit.
 • Interessante NFR kit.
TP-Link producten

Neem contact op via onderstaand formulier en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

  Bedrijfsnaam:*

  Naam:*

  E-mail:*

  Bericht:*