Omada Pro

Omada Pro
Wall Plate AP
Omada Pro
Ceiling mount AP
Omada Pro
Outdoor AP
Omada Pro
PoE Switch
Omada Pro
VPN Router
Omada Pro
Software Controller
Omada Pro Cloud-
Based Controller
Web
browser
Omada
app
De enterprise-grade oplossing van TP-Link. Omada Pro sluit
aan op hoge capaciteits-, beveiligings- en beheerseisen van netwerken in
uiteenlopende bedrijfstakken. Ontdek NU de access points, switches, routers en
controllers in deze productfamilie;
Bestel nu

Wat is Omada Pro?

Omada Pro is de one-stop netwerkoplossing van Omada voor middelgrote tot grote organisaties, zoals hospitality, educatie en manufacturing. Of u nu voordelige access points (AP) en switches zoekt voor het dekkende maken van uw pand of een eenvoudig-te-gebruiken Cloud Controller. Bij Omada Pro bent u aan het juiste adres.

Intelligent Deployment en O&M
Efficient en Simple Management
Always-Assured Network Security
Wi-Fi 7

Waarom kunt u het beste Omada Pro kiezen?

1. Intelligent Deployment en O&M

Pro is in staat om automatisch anomalies te ontdekken. Denk aan extreem- hoge throughput of lage coverage. Wanneer dit gebeurt maakt het netwerk er een melding van, inclusief intelligent optimalisatieadvies. Een IT-team met Omada Pro is een stuk efficiënter dan een zonder. Ze kunnen zich namelijk compleet focussen op troubleshooting in plaats van analyse.

Dat is niet het enige werk dat Pro automatiseert. Een Pro-netwerk is ook in staat om automatisch te bepalen welke Radio Frequency verstandig is om te gebruiken in high-density radio omgevingen. Een stabiel netwerk heeft immers zo min mogelijk overlap om interferentie te voorkomen. Deze technologie heet Automated Radio Frequency Deployment.

  • Ontdek automatisch anomalies (hoge throughput, lage coverage, …)

  • Bepaal automatisch de radio frequency per apparaat

2. Efficient en Simple Management

Centraal binnen de Pro-oplossing staat Omada Pro SDN. In deze Cloud Controller kunt u Real-Time Network Status én Client-, Device-, WAN- en Wi-Fi-prestaties bekijken. Het is verder super eenvoudig om een multi-site netwerk remote te installeren met Pro SDN dankzij built-in Zero-Touch Provisioning (ZTP) tooling.

De Cloud-Based Controller is perfect voor organisaties wiens (hoofd)kantoor zich op een andere plek bevindt als hun magazijn of andere kantoren. ZTP kan gebruikt worden om vanaf één locatie meerdere panden van Wi-Fi te voorzien. On-site hoeft alleen iemand de apparaten aan te zetten. Letterlijk Plug and Play. Een beheerder regelt via de Cloud de rest.

  • Centralized Management

  • Private Pre-Shared Key (PPSK)

  • Zero-Touch Provisioning (ZTP)

Druk op de afbeelding om naar de webshop te gaan

Het is NU mogelijk om de Omada Pro producten te preorderen op onze webshop. U vind hier ook meer informatie per product:

3. Always-Assured Network Security

In de backend van de Omada Pro Controller zorgt een Wireless Intrusion Detection System (WIDS) er 24/7 voor dat abnormaal gedrag en aanvallen van abnormale AP’s en Clients wordt geïdentificeerd. Pro-routers hebben soortgelijke tooling (IPS). U kunt op basis van deze informatie apparaten in quarantaine zetten. Natuurlijk gaat dit óók eenvoudig met Omada Pro.

  • Omada Pro apparaten ondersteunen WIDS of IPS

  • Vanaf Q2 heeft Omada Pro SDN support voor SD-WAN

4. Wi-Fi 7

Misschien wel de meest interessante eigenschap van Omada Pro is Wi-Fi 7-support. TP-Link is launching partner van deze Wi-Fi-technologie. Wilt u als één van de eerste op de wereld van Wi-Fi 7 gebruik maken? Dan kunt u niet om Pro heen. Bekijk nu alle Wi-Fi 7 Pro-AP’s op onze webshop.

Om het kort samen te vatten: gebruikers van Wi-Fi 7 profiteren van een nieuwe GHz-band, 16×16 UL/DL MU-MIMO, een max data rate van 46 Gbps en nog veel meer! Om u op weg te helpen hebben we alle Wi-Fi generaties uiteengezet. Neem contact met ons via sales@alcadis.nl of 030 – 65 85 125 als u een fysieke of digitale uitleg wilt van Wi-Fi 7.

  • Selectieve Pro-AP’s hebben support voor Wi-Fi 7