Onze netwerkoplossingen

Alcadis focust zich op verschillende gebieden met haar Professional Services. We zijn letterlijk en figuurlijk van alle markten thuis. Hieronder vind u een verdeling van alle (mogelijke) netwerkoplossingen die we u kunnen bieden;

Wireless

Of het nu een school, horeca of een fabriek is: Wi-Fi is belangrijk. Wij zorgen er samen met onze partners voor dat iedereen een passende oplossing ontvangt voor zijn locatie. Dat zijn onze Professional Services.

Lees meer →

Security

De veiligheid van uw netwerk is belangrijker dan ooit. Internetcriminaliteit neemt namelijk al jaren toe. Gelukkig zijn er ook steeds meer sterke securityoplossingen. Ook in ons portfolio. 

Lees meer →

Push-to-Talk over Cellular

Push-to-Talk over Cellular (PoC) combineert het beste van de mobiele telefoon en de walkietalkie. Een robuust apparaat waarmee u kunt communiceren via zowel Wi-Fi als LTE.

Lees meer →

Point-to-Point

Met een Point-to-Point verbinding overbrugt u gemakkelijk de grootste afstanden. Het is daarnaast véél goedkoper dan het aanleggen van kabels en het bijbehorende graafwerk.

Lees meer →

LAN Switching

Bij het opzetten van een Local Area Network (LAN) speelt switching een zeer belangrijke rol. Profiteer van onze ervaring met het realiseren van grootschalige infrastructuren.

Lees meer →

Private LTE

Private LTE maakt gebruik van 4G-technologie om verbinding te maken met het internet. Superhandig voor wanneer u een netwerk wilt creëren voor locaties met een groot oppervlakte.

Lees meer →

VoIP

Voice over Internet Protocol (VoIP) of Voice over Wi-Fi (VoFi) stelt gebruikers in staat om via het internet te bellen. Om dit goed te doen is een betrouwbare verbinding vereist. Wij kunnen u hierbij helpen.

Lees meer →

ISP/ IoT

Steeds meer apparaten hebben een verbinding met het internet nodig. Deze groei in Internet of Things-apparatuur (IoT) vraagt om een slimme verdeling van het beschikbare signaal.

Lees meer →